28 / 03 / 2024

Kağıthane yatırımcıların ilgisini çekiyor!

 Kağıthane yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Kağıthane Belediyesi hizmete açtığı merkezler ve projeleriyle Kağıthane'yi şehrin cazibe merkezleri arasına taşıdı. Kentsel dönüşümün en hızlı yaşandığı ilçelerden Kağıthane değerine değer katarken yatırımcıların da ilgisini çekiyor...



Kağıthane Belediyesi hizmete açtığı merkezler ve projeleriyle Kağıthane'yi şehrin cazibe merkezleri arasına taşıdı. 


Kentsel dönüşümün en hızlı yaşandığı ilçelerden Kağıthane değerine değer katarken yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Fabrikaların yeşil alan, konut, rezidans ya da ofis projelerine dönüştüğü ilçe Maslak'a alternatif olarak gösteriliyor. İlerleyen yıllarda yeni konut arzlarının oluşacağı öngörülen Kağıthane İstanbul'un iş merkezlerinden biri oluyor. 


Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm bölgesi seçilmesinin ardmdan dönüşümün en hızlı yaşandığı ilçelerden birisi olan Kağıthane'deki sanayi alanları hızla dönüştürülüyor. İlçenin merkezinde yeşil alan ve park bölgelerine geniş yer ayrılırken özellikle ticari gayrimenkul projelerinin ağırlık kazandığı Kağıthane'nin 3-4 yıl içerisinde İstanbul'un iş merkezi Maslak'a alternatif olması bekleniyor. Kağıthane, son dönemde gerçekleştirilen ulaştırma ve altyapı yatırımlarıyla çekim merkezi haline geliyor. Tüneller ve metro bağlantılarıyla ulaşımın güçlendiği Kağıthane, yatırımcıların da dikkatini çekiyor. Cendere Vadisi boyunca düzenleme çalışmaları süren alanlar, tarihi çalışmalar, yeni köprü ve hava alanı projelerine bağlantılar da Kağıthane'nin değerini yükseltiyor. 


24 saat yaşayan ilçe Kağıthane'de çok büyük projeler yapılıyor. Alan olarak büyük bir bölgeye sahip ilçe geleceğin ticaret merkezi olarak gösteriliyor. Kağıthane alternatif merkezlerden iş yeri ile konutun bir araya geldiği bir bölge olarak ayrılıyor. Bu özelliği iş merkezlerinin dışında da sosyal hayatın var olduğu Kağıthane'yi 24 saat yaşayan ve hareketli bir ilçe haline getiriyor. 


Kağıthane'de yatırım yapan kuruluşlar projelerinin etrafını duvarlarla dış dünyadan ayırmayacak. Yaya alanlarının ön planda tutulduğu projelerde yaşam iş merkezleri ile iç içe olacak. Kağıthane'yi iş dünyasının yeni merkezlerinden biri haline getirecek projeler birbirini ardına gerçekleşiyor. Yeni ofis merkezinin temel atma törenine katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç,"Kağıthane yalnızca iş merkezleriyle örülü, çalışma saatleri dışında ölü bir ilçe olmayacak. Yapılan çalışmalarla ilçemiz İstanbul'un yeni iş merkezi haline gelirken günün her saati yaşayan bir ilçe olacak. Sosyal yaşamı ve iş dünyasını Kağıthane'de buluşturuyoruz" şeklinde konuştu. 


Hürses


Geri Dön