20 / 04 / 2024

Kağıthane'nin yüzde 60'ı dönüşümle yenilendi!

Kağıthane'nin yüzde 60'ı dönüşümle yenilendi!

Kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yaptığı açıklamada Kağıthane'nin yüzde 60'ının dönüşümle yenilendiğini belirtti.




Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen yeşil bina projesi Greenox’un ağaç dikme etkinliğinde konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken açıklamalar yaptı.


Kağıthane'nin yüzde 60'ının dönüşümle yenilendiğini belirten Başkan Kılıç, 110 bin bağımsız birimin yenilendiğini, 350 bin vatandaşın hayatının daha güvenli hale geldiğini dile getirdi.


Kağıthane'deki dönüşümün 2004 yılından beri sürdüğünü söyleyen Fazlı Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: "Konum olarak İstanbul'un ortasında yer alan Kağıthane'nin bir sanayi alanı değil; eğitim, bilişim, yönetim ve yerleşim alanı olmasını kararlaştırdık. Yaptığımız dönüşüm çalışmalarıyla vatandaşlarımızı nitelikli konutlara kavuşturduk."


Metro dopingi

Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı ve Gayrettepe-3. Havalimanı metro hattıyla daha da değerlenmesi beklenen Kağıthane'de metrekare satış fiyatları 4-9 bin lira arasında değişiyor. 2018 yılında açılacak olan Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattıyla, Kağıthane-Üsküdar arası mesafe 26 dakikaya, Kağıthane-Ümraniye arası 39,5 dakikaya, Kağıthane-Beşiktaş arası 10 dakikaya inecek.




Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön