28 / 03 / 2024

Kağıthane’yi geleceğe taşıyan yatırımda Nef imzası!

Kağıthane’yi geleceğe taşıyan yatırımda Nef imzası!

Kağıthane Telsiz Mahallesi’nde Kağıthane Belediyesi ve NEF işbirliğinde gerçekleşen kültürel tesis, kapalı pazar ve aile sağlık merkezi 13 Nisan 2013’te Sağlık Bakanı Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı törenle hizmete girdi...




Kağıthane’nin Telsiz Mahallesi’nde 400 kişilik çok amaçlı salon, kapalı pazar yeri, aile sağlık merkezi, muhtarlık ve seçim kurulu alanları ile 200 araçlık otoparktan oluşan Kağıthane Kültürel Tesisi, 13 Nisan 2013’de Sağlık Bakanı Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı görkemli bir törenle hizmete girdi. Bakan Müezzinoğlu; Kağıthane’nin yeni yatırımlarla İstanbul’da farklı noktaya geldiğini ve markalaştığını söyledi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, tesisin Dünya Mimarlık Festivali’nde finale kalan NEF 163 binasında hayata geçtiğine dikkat çekerek NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur’a teşekkür etti.


10 Ayrı Fonksiyonu Barındırıyor


Toplam 56 milyon 145 bin lira yatırım değerine sahip olan ve ilçenin geleceğine yapılan en önemli yatırımlardan biri olarak gösterilen tesis, aralarında 6 boyutlu sinemanın da bulunduğu 10 ayrı fonksiyonu bünyesinde barındırıyor. 

Timur Gayrimenkul iştiraki NEF’in Dünya Mimarlık Festivalinde finale kalan projesi NEF 163 projesinin alt katlarında hizmete giren 15 bin 400 metrekarelik inşaat alanına sahip kültürel tesis; Kağıthane Belediyesi ile NEF’in işbirliğinde hayata geçti. NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur’un da iştirak ettiği tesisin açılış törenine ayrıca Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Milletvekilleri, Kağıthane Kaymakamı, İstanbul İl Sağlık Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, Ak Parti İlçe başkanları ile sivil toplum örgütlerinin yöneticileri katıldı.  

Programı nedeniyle törene katılamayan Başbakan R. Tayyip Erdoğan’ın telgrafının okunması ile başlayan törende konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, tesis bünyesinde hizmete girecek aile sağlık merkezinde çalışacak 5 hekim için başvuruların alındığını belirterek, ilçenin geleceğini yükselten tesisin hayırlı olmasını diledi.


NEF’e özel teşekkür


Kaymakam Ahmet Akın Varıcıer de marka değeri yükselen ilçenin her geçen gün yeni yatırımları çekmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, kültürel tesisin yüklenici firması NEF’e de hem bu tesis hem de Milli Eğitim konusunda ilçeye verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu. 


Törenin sonunda NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur programa katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve ekibine tesisi gezdirerek bilgiler verdi. Törenin en renkli anları  ise Bakan Müezzinoğlu ve beraberindeki ekibin 6 boyutlu sinema salonunu deneyimlemesi sırasında yaşandı.



Geri Dön