29 / 03 / 2024

Kahramanmaraş 100. Yıl Küçük Sanayi Sitesi'nin ikinci etabı tamamlandı

Kahramanmaraş 100. Yıl Küçük Sanayi Sitesi'nin ikinci etabı tamamlandı

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde kurulu 100. Yıl Küçük Sanayi Sitesi'nin ikinci etabı 6 milyon lira harcanarak tamamlandı



Afşin 100. Yıl Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Sabit Akbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci etap inşaat çalışmalarının 2006 yılında başlatıldığını ve öngörülen sürede bitirildiğini söyledi.

İnşaat çalışmalarıyla 76 esnaf ve sanatkar için modern iş yeri yapıldığını kaydeden Sabit Akbaş, iş yerlerini noter huzurunda kura çekilişiyle 17 Nisanda sahiplerine teslim edeceklerini belirtti.

Sabit Akbaş, yerel ölçekte değerlendirildiğinde 6 milyon liranın ilçe için büyük bir yatırım olduğuna dikkati çekerek, yatırımın gerçekleşmesinde katkısı olanlara teşekkür etti.

Akbaş, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Yapımına 2006 yılında başlanan ve bitirilen iş yerleri bizim için büyük önem taşıyor. Çünkü yeni iş yeri demek yeni iş sahası demek. Çok mutluyuz iş yerlerimiz tamamlandı. Yeni iş yerleri esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olsun. İş yerlerini Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz törende teslim edeceğiz. Tüm halkımızı saat 11.00'de başlayacak törenimize davet ediyoruz."
AA


Geri Dön