16 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kahramanmaraş’ın genelin de trafiği rahatlatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak adına çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerde bu anlamda hummalı bir çalışma sürdürüyor.




Kahramanmaraş’ın genelin de trafiği rahatlatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak adına çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerde bu anlamda hummalı bir çalışma sürdürüyor.


Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım ekiplerince Türkoğlu ilçesine bağlı Büyük imalı-Çakır oğlu Grup Yolunda bir süre önce başlanılan çalışmalar tüm hızıyla devam ederken toplam uzunluğu 26 kilometre olan Büyük imalı-Çakır oğlu Grup Yolunda Büyük imalı Mahallesine kadar BSK (Bitümlü Sıcak Karışım), sıcak asfalt, geri kalan kısmının sathi kaplama asfalt olarak yapılacak.


Genişliği 15 Metre olan Türkoğlu'ndan Kızıleniş Mahallesinin bitimine kadar ki yaklaşık 4 km’lik  yolun diğer kalan kısımların genişliğinin ise 10 metre olacak.


Kazı çalışmalarına geçtiğimiz ay başlanılan yol yapımında ekiplerin dolgu işleri devam ederken Yolun bu sezon içerisinde bitirilmesi planlanıyor.


Öte yandan Necip Fazıl Şehir Hastanesi ile Karacasu kampusu arasında 40 metre genişliğinde yapılacak olan yeni Bulvarın yapımına da önümüzdeki günlerde başlanacak.


Büyükşehir belediyesi ekiplerinin Göksun Karadut mevkiinde başlattığı 10 metre eninde 3 km uzunluğundaki yeni yolun çalışmaları da aralıksız sürerken, ekiplerimizin Göksun ilçemizin mahallelerinde yaptığı reglaj çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.


Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım ekiplerinin  Andırın Bektaş Mahallesi ile  Pazarcık Çamlıca Mahallesi ve  Çağlayancerit mahalle yollarında da   bakım  onarım ve genişletme çalışması devam ediyor.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön