24 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Çatova Camii'nin temeli atıldı!

Kahramanmaraş Çatova Camii'nin temeli atıldı!

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile birlikte Çatova Camii'nin temelini atan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası'na geçerek incelemelerde bulundu.




Çatova Mahallesi’nde gerçekleştirilen aşılama programının ardından Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile birlikte Çatova Camii inşaatının da temelini atan Başkan Erkoç, Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binasına geçerek incelemelerde bulundu.


Ek Hizmet Binasında Çözüm Masasına oturan Başkan Erkoç, burada vatandaşlarla sohbet ederek onların sıkıntılarını dinledi.


Daha sonra yapımı Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan Şehit Piyade Er Rahmi Koldan Meydanı’nı gezen Başkan Erkoç, burada esnafları da ziyaret ederek hasbihal etti.


Meydan incelemesin ardından halı sahaya geçen Başkan Erkoç, burada turnuvada dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.


Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nce 5 Nisan Madalya gününe özel düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Mükremin Halil Lisesi takımına kupalarını veren Başkan Erkoç, gençlere başarılar diledi.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön