23 / 04 / 2024

Kahramanmaraş, Dubai İnşaat Fuarı'na çıkarma yaptı!

Kahramanmaraş, Dubai İnşaat Fuarı'na çıkarma yaptı!

KMTSO ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen, 21-25 Kasım 2015 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleşen DUBAİ BIG 5 2015 İnşaat Yapı Malzemeleri Fuarı’na Kahramanmaraşlılar 30 kişi ile çıkarma yaptılar.




21-25 Kasım 2015 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen DUBAİ BIG 5 2015 inşaat ve yapı malzemeleri Fuarı’na, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih yoğurt, Meclis Başkan Vekili Akif Çaylıoğlu, Park Bahçe ve Fen İşleri Müdürü Kazım Canlı ve KMTSO üyeleri katıldı.

Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen Ortadoğu’nunen önemli yapı ve inşaat fuarı The Big 5 show 2015 dünya ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü. Fuara Kahramanmaraş’tan 30 kişilik bir ekip çıkarma yaptı. Kahramanmaraş’tan fuara giden katılımcılar Organizasyon çok güzeldi.  Dünyada kullanılan son teknoloji ürünleri ve İnşaat sektöründeki son gelişmeleri yakından takip etme fırsatı yakaladık. Burada çok değişik fikirler edimdik. İnşaat alanındaki hızlı gelişmeleri yerinde görüp tecrübe sahibi olduk. İnşaat alanında Dünya’daki gelişmeleri Kahramanmaraş’a taşıyacağız. Kahramanmaraş’ta inşaat sektörü çok hızlı bir büyüme gösteriyor. Bu büyümenin yanı sıra Kahramanmaraş’a da son teknolojiyi ve teknolojik ürünleri de getirmek için çeşitli görüşmelerde bulunduk. Kahramanmaraş inşaat sektörü bu gelişmelerin karşısında kendini yenilemelidir. İşte bu maksatla fuara katıldık. Çok faydalı oldu” dediler.


Dünya 





Geri Dön