28 / 03 / 2024

Kahramanmaraş Güneşevler Konutları'nda ilk harç konuldu!

Kahramanmaraş Güneşevler Konutları'nda ilk harç konuldu!

Kahramanmaraş Güneşevler Konutları'nda ilk harç konuldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler konutlarının 1 yıl gibi kısa bir sürede de tamamlanacağını söyledi.



Yapımı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Güneş Evler Toplu Konut Projesinde ilk harcı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç koydu. 

İnşaat çalışmaları başlayan Güneşevler Toplu Konutlarında incelemede bulunan Başkan Erkoç burada yaptığı açıklamada konutların en kısa zamanda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti. Başkan Erkoç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Güneş Evler Yapı Kooperatifimizin temeli atıldı, betonları dökülüyor. 

İnşaallah buradan 1500 i m km bıp - usüite* imbhHKMİİ lÜKg ÜÜ civarında vatandaşımız ev sahibi olacak. Gelecek yılsonunda burayı hızlı bir şekilde bitirmeyi düşünüyoruz. 

Konutların teslimini 15 ay gibi planladık ama 12 aya çekmeyi hedefliyoruz. 70 bin liranın altında bir rakama burayı mal edeceğiz. 

123 metrekareden oluşan, tünel kalıp sistemiyle depreme dayanıklı olarak inşa edilen modern konutları vatandaşlarımıza teslim edecek ve bu bölgede yeni temeller atmaya devam edeceğiz. Hedefimiz on bin civarında sosyal konut yapmak, bunla ilgili arazi çalışmalarımız sürüyor. Burayı da inşaallah bugün döktüğümüz betonla başlatmış bulunuyoruz. Allah hayırlı eylesin... İleriki günlerde vatandaşlarımızın ve devlet büyüklerimizin katıldığı büyük bir temel atma töreni düzenleyeceğiz. Gerçekten çok mutlu bir an... Buraya üye olan tüm vatandaşlarımızın evlerini bir yıl gibi kısa bir sürede teslim ederek sıcak yuvalarına kavuşturacağız. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ederken bir yandan da toplu konut çalışmalarımız artarak devam edecek." Başkan Erkoç yaptığı açıklamada 600 civarındaki Gölkent Konutlarının da Ocak ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini kaydetti. 


Memleket


Geri Dön