19 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi hizmet binası 2017'de açılacak!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi hizmet binası 2017'de açılacak!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, "Burasının karşılığında DSİ bölge müdürlüğümüze 40 tane lojman yaptık. Onları teslim ettik ve karşılığında burayı aldık. Yaklaşık 23 dönüm bir alan burası. Bu bina bittiğinde Kahramanmaraş'a yakışır bir bina olacak inşallah.'' dedi.



Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yeni belediye hizmet binasının Kahramanmaraş'ın en mükemmel yapılarından bin olacağını belirterek, "Kahraman şehrimize yakışır bir eser kazandırıyoruz"


Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, inşasına başlanan yeni hizmet binası şantiyesinde incelemelerde bulundu. Etüt Plan Proje Müdürü Ömer Cihat Özkarcı ile birlikte inşaat alanım gezen Başkan Mahçiçek, firma yetkililerinden bilgiler alıp,  işçilerle sohbet etti. Onikişubat Belediyesi yeni hizmet binasının mimarisiyle, akıllı bina özellikleriyle, salonları ve sosyal donatılarıyla Kahramanmaraş'ın en mükemmel yapılarından biri olacağım ifade eden Mahçiçek, binanın 2017 yılı Ağustos ayında hizmete sunulacağını kaydetti. Belediye binasının DSİ Lojmanları olarak kullanılan bölgeye yapıldığım belirten Mahçiçek, "Burasının karşılığında DSİ bölge müdürlüğümüze 40 tane lojman yaptık. Onları teslim ettik ve karşılığında burayı aldık. Yaklaşık 23 dönüm bir alan burası. Belediye için geniş bir alan. Bu bina bittiğinde Kahramanmaraş'a yakışır bir bina olacak inşallah. Şu anda hafriyat çekilmesi işlemleri devam ediyor. 30 bin metrekare kadar da inşaat alanımız var. İnşallah her bakımdan mükemmel bir bina olacak" diye konuştu.




Milat



Geri Dön