20 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Piazza AVM ayda 1 milyon ziyaretçi ağırlıyor!

Kahramanmaraş Piazza AVM ayda 1 milyon ziyaretçi ağırlıyor!

Türkiye'de AVM konseptine yeni anlayış getiren ve yaşam alanları inşa eden Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Piazza markası altında ikinci yatırımı olan Kahramanmaraş Piazza AVM bir ayda 1 milyon ziyaretçi ağırlıyor...



Türkiye'de alışveriş merkezi konseptine yeni bir anlayış getiren, sadece alışveriş değil yaşam alanları inşa eden Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Piazza markası altında ikinci yatırımı olan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi sadece Kahramanmaraş'ın değil tüm bölgenin çekim noktası haline geldi. 


26 Nisan 2013 tarihinde kapılarım halka açan, herkesin aradığı her şeyi bulabildiği K.Maraş Pıazza"yı ayda ortalama 1 milyon kisi ziyaret ediyor. Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın 200 milyon TL'lik yatırımla kente kazandırdığı Piazza Alışeriş ve Yaşam Merkezi doğrudan 2 bin 500 kişiye, dolaylı olarak da onbinlere istihdam sağlıyor. Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi bölgenin sadece ekonomisine değil, sosyal yaşantısına da katkıda bulunuyor. 


FARKINI ORTAYA KOYUYOR

K.maraş Piazza, gün ışığım tüm katlara yansıtan sağlıklı, nezih ve ferah ortamı, marka çeşitliliği, sürdürülebilirlik ilkesi, müşteri memnuniyeti, pazarlama faaliyetlerindeki başarısı, ziyaretçi sayısı ve satış performansı gibi birçok kriterde kalitesini gösteriyor. 

Kahramanmaraş halkının alışveriş ve yaşam merkezine gösterdikleri yoğun ilgi, Piazza'nın toplumun tüm kesimlerine, her cinsiyet ve yaş grubuna hitap ettiğini ortaya koyuyor. 


BÖLGEYE HİTAP EDİYOR

Kentin merkezinde, doğu ve batı çevre yollarının kesiştiği noktada bulunması nedeniyle bölgeye de hitap eden Kahramanmaraş Piazza, 830 araçlık kapalı, 250 araçlık da açık otoparka sahip. Piazza, ulaşım kolaylığı nedeniyle çevredeki iller Gaziantep, Osmaniye, Adıyaman, Malatya,  Adana  ve İskenderun'a da hitap ediyor. 


ÖZLEM GİDERİYORLAR

Rönesans Yönetim A.Ş Genel Müdürü Süha Günel, 'Çünkü, alışveriş merkezimizi ziyaret edenlerin önemli bir bölümünün ailece gelenlerin oluşturduğunu gözlemledik ve bu bizi çok mutlu etti. Beyler terasta dinlenirken, hanımların alışveriş yaptığı, çocukların eğlence alanlarında çocukluklarım yaşadıklarına tanık olduk. Bu da gösteriyor ki bugüne kadar ailecek gezebilecek ortamı yanı başlarında bulamayan Kahramanmaraşlılar bir özlemi de gideriyorlar" diye konuştu. 


Hürriyet Gazetesi eki


Geri Dön