26 / 04 / 2024

Kahramanmaraş'ın Temalı Havuz'u tamamlandı!

 Kahramanmaraş'ın Temalı Havuz'u tamamlandı!

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından sanayi kavşağına yapılan Temalı Havuz’un yapımı tamamlandı.



Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Yavuz Selim Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Küçük Sanayi Sitesi girişinde yer alan kavşağa 16 metre çapındaki ışıklı süs havuzu yapımı tamamlandı.


Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, her gün yüzlerce aracın geçiş güzergâhında yer alan Küçük Sanayi Sitesi karşısındaki elips şeklindeki kavşağın içerisine 16 metre çapında, 60 cm derinliğinde “sanayi-insan temalı” modern, ışıklı ve dairesel bir süs havuzu inşasının tamamlanmasının ardından havuz etrafındaki peyzaj çalışmaları ve bitkilendirme işlerini bitirdi. Dolayısıyla da süs havuzu şehrin siluetindeki yerini aldı.


Bahse konu alandaki süs havuzu bulunduğu yere görünüm açısından estetik ve canlılık katmış olup vatandaşlarımızdan da olumlu tepkiler ve beğeniler almıştır.


Bu tarzda ki vizyon çalışmalarla şehrin görünümünü günden güne fark edilebilir şekilde değiştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, modern şehir mimarisinin vazgeçilmezlerinden olan süs havuzlarının inşasına devam edeceklerini beyan ettiler.

Kahramanmaraş Belediyesi


Geri Dön