19 / 04 / 2024

Kahramanmaraş'ın yolları genişletiliyor!

Kahramanmaraş'ın yolları genişletiliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü nezaretinde yapılan çalışmalarda Türkoğlu İlçesi Büyükimalı-Çakıroğlu Mahalleleri arasındaki grup yolunda devam ediyor.




Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol genişletme ve asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü nezaretinde yapılan çalışmalarda Türkoğlu İlçesi Büyükimalı-Çakıroğlu Mahalleleri arasındaki grup yolunda devam ediyor.


Konu ile ilgili olarak Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “Türkoğlu ilçesi Büyükimalı-Çakıroğlu grup yolunda yol genişletme çalışmalarımız iki ayrı ekiple devam etmektedir. Grup yolumuzun toplam uzunluğu 26 km dir.


İki etap şeklinde planlanmaktadır. 13.6  km lik kısmı yani Büyükimalı’ya kadar olan bölümü B.S.K. (Bitümlü Sıcak Karışım) Büyükimalı’dan Çakıroğlu mahallesine kadar Kısmı Sathi kaplama olacak şekilde yapılması planlanmaktadır.


1.Etap kısmında Kızıleniş mahallesine kadar olan kısmında platform genişliği 15 metre, Kızıleniş Mahallesinden Çakıroğlu Mahallesine kadar olan kısmı ise platform genişliği 10 metre olacaktır. Ayrıca asfalt genişliğimiz 8 metre olup 1 er metre banket genişliği olacak şeklinde düşünülmüştür.


Bu grup yolumuzda nüfus yoğunluğumuz ise yaklaşık 5 bin kişiye hizmet vermektedir” denilerek bilgi verildi.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 



Geri Dön