24 / 04 / 2024

Kahta'ya modern SGK binası yapılacak!

Kahta'ya modern SGK binası yapılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, SGK Merkez Müdürlüğüne ait hizmet binasının olmadığını ve kiralık yerde hizmet verdiğini söyleyerek, modern hizmet binası yapılacağının müjdesini verdi.




AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın SGK Kahta Merkez Müdürlüğüne modern hizmet binası yapılacağının müjdesini verdi.


Adıyaman'ın Kahta ilçesine modern bir hizmet binasını kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, SGK Merkez Müdürlüğüne ait hizmet binasının olmadığını ve kiralık yerde hizmet verdiğini söyledi.


Aydın, “SGK İl Müdürlüğümüz tarafından yapılan talep üzerine Kahta Gölbaşı ve Besni müdürlüklerimize yeni hizmet binası yapılması yönündeki girişimlerimiz neticesinde öncelikle Kahta İlçesi hizmet binası bütün prosedürler tamamlanmış olup 27 Ekim 2015 tarihinde ihalesi yapılarak temeli atılacaktır. 240 gün yapım süresi olan, tamamlanarak hizmete girecektir. Binanın bitmesiyle birlikte fiziki anlamda daha rahat ve daha modern bir mekanda Kahta Gerger ve Sincik İlçe halkına hizmet verecektir. İlimize hayırlı olsun, ayrıca Gölbaşı ilçesi hizmet binası 2016 yatırım programına alınmış olup Besni İlçesinde de arsa tahsisi yapılması sonrası Besni ilçemizin de hizmet binası yatırım programına alınacaktır. Amacımız yapılan yatırımların yanı sıra Kamu kurum ve kuruluşlarına Modern hizmet binaları kazandırıp Halkımızın hizmetine sunmaktır. Bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.


Hürriyet Yerel




Geri Dön