19 / 04 / 2024

Kahvelipınar Konutları yükseliyor!

Kahvelipınar Konutları yükseliyor!

Kahvelipınar Konutları yükseliyor. Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kahvelipınar Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımına başlanan konutların 1 yıl içinde tamamlanmasının planlandığını söyledi.



Yaptığı projelerle Türkiye'ye örnek gösterilen Şahinbey Belediyesi'nin, 5 ayrı bölgede yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Kahvelipınar Mahallesi'nde ki çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu mahalledeki çalışmalarla birlikte Özdemirbey Caddesi'nin Düztepe- Dutluk arasında kalan kısmının da 6 şeride çıkacağını belirtti. 


BAŞKAN TAHMAZOĞLU: KAHVELİPINAR'DA 747 KONUT YAPILIYOR


 Kahvelipınar Mahallesi'nde  TOKİ  ile iş birliği yapıldığını belirten Başkan Tahmazoğlu şöyle konuştu: "5 ayrı bölgede sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarının bir ayağı da Kahvelipınar ve Kıbrıs Mahallelerinde devam ediyor. Bildiğiniz gibi Özdemirbey Caddesini, Nuripazarbaşı ve Çamlıca Mahallelerindeki çalışmalarımızla 6 şeride çıkarmıştık. Şimdi de Düztepe-Dutluk arasında hem yol genişletme çalışmamız hem kentsel dönüşüm çalışmamız devanı ediyor. 

Bu çerçevede, burada evleri yıkılacak vatandaşlara rezerv olması için Kahvelipınar Mahallesinde yapılan kamulaştırma ile elde edilen arsayı TOKİ'ye verdik. TOKİ burada 747 adet konut yapımına başladı ve İnşallah 1 yıl içinde buda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek. Buradaki amacımız her iki mahallede evleri yıkılacak vatandaşlarımıza buradan konut vererek daha iyi şartlarda yaşamasını sağlamak."


Haber Gazetesi


Geri Dön