29 / 03 / 2024

Kale ‘Bach’ ile stil sahibi banyolar yaratıyor!

Kale ‘Bach’ ile stil sahibi banyolar yaratıyor!

Klasik seçimlerden vazgeçmeyen ama yeniliklere de hayır demeyenler için ‘Bach’ serisini hayata geçiren Kale Banyo, banyolara bakışı değiştiriyor.



Klasik seçimlerden vazgeçmeyen ama yeniliklere de hayır demeyenler için ‘Bach’ serisini hayata geçiren Kale Banyo, banyolara bakışı değiştiriyor. ‘Kale Banyo ile Yenilen’ kampanyasıyla da çok avantajlı seçeneklerle sunulan ‘Bach’ ile stil sahibi bir banyonun sahibi olabilirsiniz. 


İlhamını klasik müzikten, ismini ise dünyanın en ünlü Alman bestecisinden alan ‘Bach’ serisi, şık ve bir o kadar da zarif tarzıyla banyoları birer başyapıta dönüştürüyor. Göz alıcı tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken bu özel seri, siyah ve beyaz sevenlerin tutkusu haline geliyor.


Bach serisi banyo ve lavabo dolabının banyoda yarattığı ritim, ihtişamlı bir formla karşımıza çıkıyor. Serinin banyo mobilyaları, piyanoyu andıran formu ve yüzey bitişleriyle öne çıkıyor. Parlak siyah ve parlak beyaz renk alternatifi sunan seri, seçkin ve rafine mekanlar yaratıyor. ‘Bach’ serisi boy dolabı, geniş ve zarif bir depolama alanı sunuyor. Dolabın altında bulunan geniş çekmeceler, günlük kullanılan eşyalarınızı saklamanıza yardımcı oluyor. 


Kale Banyo’nun cazip kampanyası ile banyonuzu değiştirme fırsatı 


Kale’nin bütünsel banyo konseptiyle sunduğu ‘Bach’ serisi, ‘Kale Banyo ile Yenilen’ kampanyası kapsamında çok avantajlı ödeme seçenekleriyle tüketiciyle buluşuyor. 120 cm ebatlarındaki piyanoyu andıran biçimiyle Bach banyo mobilya seti, fırçalanmış yapısıyla Karina banyo bataryası ve Shift Plus duş kabini Bach serisinde birleşiyor. Böylece banyolardaki şıklığın senfonisi tamamlanıyor. Seriye, asaleti ve dekorları ile White&More J’adore seramik koleksiyonu eşlik ediyor. Elegan klasik ‘Bach Banyo Paketi’, yüzde 40’a varan indirim ile satışa sunuluyor.


www.kale.com.tr


Geri Dön