19 / 03 / 2024

Kale Banyo Miro ile modern çizgiler banyonuzda!

Kale Banyo Miro ile modern çizgiler banyonuzda!

Kale Banyo’nun yeni koleksiyonu Miro, şık ve farklı tasarımı ile Roma döneminin güçlü hatlarını modern çizgilerle banyonuza yansıtıyor.



Bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirdiği ürünleri ile estetik ve işlevsel banyolar yaratan Kale Banyo, Miro koleksiyonu ile banyolarda özgünlüğünü ortaya koyuyor. Miro mobilya koleksiyonunu, Çanakkale Seramik’in Etholie, Sanremo ve Calacatta seramikleri ile birlikte kullanarak Roma dönemi keyfini siz de banyonuzda yaşayabilirsiniz.


Miro Banyo Mobilyası’na özel olarak tasarlanan Artdeco lavabosu, farklı ve estetik bir mekanda olmanın ayrıcalığını yaşatıyor. Dengeli boyutları ve tasarım özellikleri ile stil sahibi bir banyo isteyenlere hitap eden Miro koleksiyonunda kullanılan ürünlerin hepsi, banyo keyfini çıkarmanız için sizi bekliyor.


Sadece stili değil soft close çift çekmece sistemi ile rahat ve işlevselliği yüksek olan koleksiyon, banyolarda istenen modern kullanım kolaylığını sunuyor. Uzun ömür ve fonksiyonellik katılan koleksiyonda, gövde ve kapaklarda kullanılan Kale Banyo’nun Durabad kaplaması ile suya dayanıklı güvenli kullanım sağlanıyor. Buzlu cam kullanılan boy dolabı da estetik ve işlevsel tasarımıyla dikkat çekiyor.


Kale Banyo’nun modern tasarımı Miro, ‘mat beyaz’, ‘mat gri’ ve ‘mat krem’ gibi renk seçeneklerine sahip mobilyalarıyla banyolarda uyumlu bir atmosfer oluşturuyor.


Geri Dön