24 / 04 / 2024

Kale Banyo'dan Angeletti&Ruzza koleksiyonu!

Kale Banyo'dan Angeletti&Ruzza koleksiyonu!

Kale Banyo Angeletti&Ruzza koleksiyonunu tüketicilerle buluşturuyor



Kale´den Banyolara Zarif ve Uyumlu Yeni Vitrifiye Koleksiyonu, Angeletti&Ruzza Tasarımı Thin
Banyolarda su ve malzeme tasarrufunu, şık ve ulaşılabilir tasarımla buluşturan Kale Banyo inceliklerle dolu yeni koleksiyonu Thin´i tüketicilerle buluşturuyor.

Yaşam konforunu artıran ürünleriyle, işlevselliği ve şık tasarımları, bütünsel çözümlerle banyolara taşıyan, banyo sektörünün deneyimli markası Kale Banyo, zarif ve şık Thin Koleksiyonu´nu tüketicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.  İtalyan tasarımının ünlü isimleri Angeletti&Ruzza imzalı Thin Koleksiyonu ince yapısı ile her boyutta banyoya ve farklı mobilyalara rahatlıkla uyum sağlayabilen klozet ve lavabo takımlarından oluşuyor. Thin Koleksiyonu ile Kale Banyo "ulaşılabilir ve uyumlu tasarım" söyleminin bir kez daha altını çiziyor.

TÜRKİYE´DE İLK: 2,7 LT İLE FONKSİYON YAPAN KLOZETLERDE YÜZDE 55´in ÜZERİNDE SU TASARRUFU

Faaliyetlerinin her aşamasında çevre ve enerji verimliliğine maksimum katkıda bulunmayı toplumsal sorumluluğunun bir parçası olarak gören Kale Banyo´nun, minimalist Thin Koleksiyonu ile tüketicilerine sunduğu klozetlerde akıllı yıkama kanalı sayesinde yüzde 55´ten fazla su tasarrufu da sağlanyor.

Yalnızca 2.7 litre su kullanarak, çevre dostu klozet uygulamalarında yeni bir dönem başlatan Thin klozetler ile Kale Banyo tüketicilere tasarruf, estetik ve konforu bir arada sunuyor. Bu özel rezervuar sistemlerini kullanarak yalnızca klozette kişi başı yıllık ortalama 4.320 lt su tasarrufunda bulunmak mümkün oluyor. Su tüketimini minimize eden Thin klozetlerin yerden tasarruf sağlayan 48 cm derinlikte asma klozet versiyonları da bulunuyor.

Ürün gamındaki yeni tasarım çalışmalarında malzeme tasarrufu yaklaşımını destekleyen "Slim Design" trendini hayata geçiren Kale Banyo´nun Thin Koleksiyonu ile sunduğu lavabolar da banyolarda çarpıcı görünümler yaratırken aynı zamanda minumum derinliğiyle kullanıcıların suyu daha özenli kullanmasını sağlıyor.

Geri Dön