19 / 03 / 2024

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.



Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serileri ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor. Kale Banyo bünyesinde geliştirdikleri tasarımlarla küçük banyolara vazgeçilmez çözümler getiren Kale Tasarım Ekibi, banyolarını daha şık ve kullanışlı hale getirmek isteyen nihai tüketicilere ise şu önerilerde bulunuyor:


- Özellikle dar alanlara sahip banyolarda açık renk tonları tercih edilmeli çünkü açık renk, ortamı daha ferah, koyu renk tonları ise daha küçük hissettirir.

- Banyo duvarlarında kullanılan seramiklerin büyük ve açık renkli olması da ortama ferahlık katar.

- Vitrifiye ve mobilya setinin boyutları iyi hesaplanmalı ve tercih edilen banyo serisinin, hareket edecek alanın olmadığı banyolarda pratik kullanım seçenekleri sunmasına dikkat edilmeli.

- Lavabosuyla tasarlanan dolaplar özellikle tercih edilmeli ve çekmeceler ekstra saklama alanına sahip olmalı.

- Aydınlatma, yeterli ışık almayan küçük banyolarda çok önemli bir unsurdur. LED aydınlatmalı ayna gibi seçeneklerin kullanıldığı doğru aydınlatma yöntemleriyle daha geniş ve ferah bir banyoya sahip olabilirsiniz.


‘Little Big’ ve ‘Icon Mini’ ile kullanışlı banyolar

Kale Banyo’nun, küçük banyolar için geliştirdiği yeni serileri Little Big ve Icon Mini’nin özellikleri ise şöyle;

Estetik ve fonksiyonelliğin harmanlandığı Little Big serisinde, hem lavabo dolabı hem de lavabo 45x45 cm boyutlarında sunuluyor. Banyolar için yer tasarrufu sağlayan boy dolabı, cam raflarla zenginleştirilen yapısıyla dikkat çekiyor. Little Big serisinin fonsiyonel parçaları tüketicinin hayatını kolaylaştıracak çözümler sunuyor. Ayna yanında bulunan üst modül son derece kullanışlı depolama alanları ile küçük banyolara vazgeçilmez çözümler getiriyor. Her iki taraftan da ürün konulabilen modülde, zengin depolama seçenekleri sunuluyor. Böylece dolabınızı kozmetikler için kullanırken, aynı zamanda diğer depolama ihtiyaçlarınız da karşılanmış oluyor.

Depolama ihtiyaçlarının yanı sıra aynı zamanda aydınlık ve ferah bir görünüm de önem kazanıyor. LED aydınlatmalı ayna ihtiyaç duyulan aydınlığı sağladığı gibi banyoya estetik bir hava katıyor. Tam açılır geniş lavabo çekmecesi, yavaş kapanma özelliğiyle de kullanıcıların hayatını kolaylaştırarak konfor sağlıyor. Lavabo dolabı içinde yer alan hareketli raf ise kullanım ihtiyacına göre ayarlanabiliyor.


Modern yaşamın tarzına uygun bir ambiyans: Icon Mini

Kale Banyo Icon Mini serisi, şıklığı, zarafeti ve kaliteyi ürünlerin dokusunda, detaylarında ve işçiliğinde görmek isteyen tüketicilere hitap ediyor. Küçük hacimli banyolarda kendine kolayca yer edinebilen seri; minimalist ve ikonik tasarımıyla modern yaşam tarzına uygun bir ambiyans yaratıyor. Kale Banyo, Ece Yalım Design Studio tarafından tasarlanan Icon koleksiyonu ile banyoları sıra dışı bir görünüme kavuşturuyor. Kişiselleştirmeye uygun şık çözümleriyle kullanıcının hayatını kolaylaştıran Icon Mini serisi, çağdaş iç mimarinin izlerini banyolara yansıtıyor. İkonik ve heykelsi formu ile dikkat çeken Icon Mini serisi, hassas detaylarıyla Kale kalitesini vurguluyor. Havluluk ve aplik gibi alışılmış aksesuarlara, yeni kullanım alanları öneren, mobilyaya entegre metal etajer ve aydınlatmalı duvar ünitelerinin eklendiği seride, aksesuar çeşitliliği kullanıcılara banyolarını kişiselleştirme şansı veriliyor.


Geri Dön