29 / 03 / 2024

Kale Banyo'dan Road Armatür Koleksiyonu!

Kale Banyo'dan Road Armatür Koleksiyonu!

Kale Banyo Road Armatür Koleksiyonu siyah, beyaz ve krom renk seçenekleri sunarken; özel aeratörleri sayesinde banyolarda yaklaşık yüzde 50 oranında su tasarrufu sağlıyor



œTasarım herkesin hakkı prensibi ile tüketicilerine œen yeniyi sunan banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale Banyo, 2011 yılına tüketicilerin tarzlarını banyo ve mutfaklarına yansıtabileceği yeni armatür koleksiyonu Road ile œMerhaba diyor. Kale Banyo ve İtalya"daki Ar-Ge ekibinin işbirliği ile geliştirilen Kale Banyo Road Koleksiyonu, özel aeratörleri sayesinde banyolarda yaklaşık yüzde 50 oranında su tasarrufu sağlarken; siyah, beyaz ve krom renk seçenekleriyle de banyonuza göz alıcı bir şıklığı konuk ediyor.

İtalyan tasarımının zarif ve sade çizgilerini taşıyan Kale Banyo Road Koleksiyonu, kullanıldığı mekana yenilik katarak, minimalist ve modern ortamların yaratılmasına olanak sağlıyor. çevre dostu ve fonksiyonel özellikleri ile Kale Banyo"nun 2011 ürün gamında yerini alan koleksiyon, özel aeratörleri sayesinde suyu köpükle hacimlendirerek suya ipeksi bir yumuşaklık kazandırıyor.

Tüketicilere lavabo bataryası, yüksek lavabo bataryası, banyo bataryası, döner borulu eviye bataryası, profesyonel mutfak armatürü, pull out eviye bataryası gibi birçok seçenek sunan Road Koleksiyonu minimal tasarımı ve estetik yapısıyla göz dolduruyor.

www.kale.com.tr


Geri Dön