18 / 04 / 2024

Kale Boya, Kalia serisi ile ferah ve sağlıklı mekanlar yaratıyor!

Kale Boya, Kalia serisi ile ferah ve sağlıklı mekanlar yaratıyor!

Binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre sunan Kale Boya, duvar ve tavana sinen zararlı madde ve kokuları yok eden yenilikçi iç cephe boyası ‘Kalia’ ile temiz, ferah ve sağlıklı mekanlar yaratıyor.



Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim bünyesinde faaliyet gösteren Kale Boya, sektöre kazandırdığı yenilikçi ürünleriyle, tüketiciler ve profesyoneller için her alanda kapsamlı çözümler sunmaya devam ediyor. Kale Boya, tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği Kalia ile estetik bir görünüm kazandırdığı yaşam alanlarının havasını değiştiriyor.


Kalia ile ferah ve sağlıklı mekanlar

Kalia, içerisindeki fotokatalizörler sayesinde ışıkla aktif olarak hava ile duvar yüzeyine taşınan sigara dumanı, kalorifer isi gibi zararlı maddeleri parçalayarak yok ediyor. Böylelikle oda havasını temizliyor ve duvarların uzun süre temiz kalmasını sağlıyor. Küf ve mantar oluşumuna direnç gösterdiği için özellikle astım hastalığı olanlar için rahatlama sağlayan Kalia, içeride oluşan nemi dışarıya atma kabiliyetiyle de binaların nefes almasını sağlıyor.  


Ayrıca üstün örtme gücüne sahip Kalia, solvent içermediği ve su ile seyreltildiği için kokmadığı gibi, insan ve çevre sağlığına zarar vermiyor. Ayrıca silikon katkılı olduğundan kolayca silinerek temizlenebiliyor ve leke tutmuyor. 


‘Kalia İpek Mat’, ‘Kalia Mat’ ve ‘Kalia Tavan’

Kalia serisi; ‘Kalia İpek Mat’, ‘Kalia Mat’ ve ‘Kalia Tavan’ ürünlerinden oluşuyor. Özel seçenekleriyle dekoratif çözümler sunan Kalia, ‘İpek Mat’ ürünü ile ayrıca duvarlara ipeğin pürüzsüz, ışığı mükemmel dağıtan özel parlaklığını veriyor. Su bazlı tavan astar boyası ‘Kalia Tavan’ da, tavan yüzeyine sinen zararlı maddeleri yok eden, küf ve yosuna karşı dirençli, silinmeye dayanıklı ve kolayca temizlenen yapısıyla tüketicilerin hayatını kolaylaştırıyor. 


Çok geniş bir uygulama alanında estetik çözümler sunan Kalia; iç cephenin yanı sıra, uygun bir şekilde hazırlanmış kara sıva, beton, çimento levha, alçı panel gibi mineral yeni yüzeylere, eski boyalı yüzeylere, cam tekstili, macun ve duvar kağıdı üzerine uygulanabiliyor. 




Geri Dön