28 / 03 / 2024

Kale Boya, sektörde fark yaratan yenilikçi ürünleriyle Paint İstanbul’da!

Kale Boya, sektörde fark yaratan yenilikçi ürünleriyle Paint İstanbul’da!

İç ve dış cephe boyaları ile dekoratif dış cephe sıvalarının yenilikçi markası Kale Boya, trendler ve ihtiyaçlara göre geliştirerek sektörde fark yarattığı ürünlerini, ‘Paint İstanbul 2014’te tüketici ve profesyonellerle buluşturdu.



İç ve dış cephe boyaları ile dekoratif dış cephe sıvalarının yenilikçi markası Kale Boya, trendler ve ihtiyaçlara göre geliştirerek sektörde fark yarattığı ürünlerini, ‘Paint İstanbul 2014’te tüketici ve profesyonellerle buluşturdu. Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Kale Boya’nın çevre dostu iç cephe boyaları ile yaşam alanlarını değiştirirken, dış cephe boyaları ve dekoratif sıvalarıyla yapılara estetik bir görünüm kazandırıyoruz” dedi. 


Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim çatısı altında faaliyet gösteren Kale Boya, 23-25 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenen Paint İstanbul 2014-Boya Sanayi Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuarı’nda, en yeni ürünlerini tüketici ve sektör profesyonellerinin beğenisine sundu. 


Her türlü yapı için estetik çözümler üretiyoruz

Binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre geliştiren Kale Boya’nın, boya ve dekoratif sıvaları ile her türlü yapı için kapsamlı ve estetik çözümler ürettiğini vurgulayan Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Yapı kimyasalları alanında Türkiye ve bölgesinde birinci, Avrupa’da 5’inci sıraya yerleşen Kalekim olarak, faaliyet gösterdiğimiz boya alanında da sadece ürün değil çözüm üretiyoruz. Ürün gamımızı, yenilikçi çizgimizden ayrılmadan, trendler ve tüketici ihtiyaçlarını gözeterek genişletiyoruz” diye konuştu. 


Yeni ürün geliştirme sürecinde sektörde fark yaratan ve yenilikçi projeleriyle öne çıkan Kale Boya, inşaat sektörüne yönelik ürün gamında, ağırlık olarak su bazlı iç ve dış cephe boyalarına yer veriyor. Kale Boya ayrıca macun ve astarlardan oluşan dekoratif sıvalar, yüzey hazırlık malzemeleri, binlerce renk imkanı sunan renklendirme sistemi ve sentetik esaslı boya ve ahşap koruyucu ürünleri ile farklı ihtiyaçlara kapsamlı çözümler sunuyor. 



Kale Boya’nın yenilikçi ürünleri Paint İstanbul’da görücüye çıktı


Camsıva, renkli ışıltılar ile mekanlara hayat katıyor 

Türkiye’de ilk ve tek olarak Kale Boya tarafından geliştirilen Camsıva ve Betonart, yenilikçi projelere en güzel örnekler arasında yer alıyor. Geri dönüşümden elde edilen cam parçacıkları ihtiva eden, iç ve dış mekânlarda uygulanabilen son derece dekoratif, hazır renkli bir sıva olan Camsıva; yurtiçinde ofis, restoran, otel, eğlence mekanları gibi farklı kullanım alanlarının yanı sıra, ışıltılı görüntüsü ile yurtdışında da çeşitli projelerde tercih ediliyor. 


Türkiye’de bir ilk: ‘Betonart Fresh’ mekanların havasını değiştiriyor      

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde nem dengesini sağlayıp kötü kokuları gidererek, mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor. 


Türkiye’nin mekanlardaki kötü kokuları gideren ilk dekoratif kaplama malzemesi ‘Betonart Fresh’, uygulandığı ortama kattığı dinamizm ile mekanın özgün yapısını koruyor. Kullanıma hazır olarak, kova ambalajlarda satışa sunulan ‘Betonart Fresh’, başka hiçbir katkı malzemesine ihtiyaç duyulmadan, mala ile kolayca uygulanabiliyor ve mekanları estetik bir brüt beton görünümüne kavuşturmasının yanı sıra, mekanda oluşan kötü kokuları, kimyasal gazları da gidererek uzun süren sağlıklı bir ortam yaratıyor. 


Kale Boya ile her renk mümkün

Kale Boya, tüketicilerine sunduğu su bazlı iç cephe boyaları ile binaların nefes almasını mümkün kılarak evinizin daha sağlıklı bir ortama kavuşmasını sağlıyor. Üstelik Kale Boya, renk kartelasında sunduğu renklerin yanı sıra Renk Bankası ve Renk Ustası sayesinde binlerce renk alternatifini de farklı zevk ve beğenilere göre geliştirme yeteneğine sahip. 


Işık ile kendi kendini temizleyebilen, yüzeyde küf ve mantar oluşumuna dirençli, yüksek örtücülükte ve silinebilen silikonlu, dekoratif ve akıllı bir Kale Boya serisi olan ‘Kalia’ ve evinizin her köşesinde dört mevsim güvenle uygulayabileceğiniz, yüksek kapatma gücüne sahip, insana ve çevreye dost yapısı ile ideal son kat iç cephe boya serisi ‘Joker Plus’ ile boya uygulamaları keyfe dönüşüyor. 


Kale’nin dış cephe boyaları ile binaların ömrü uzuyor

Ürün gamında her türlü iklim koşullarına karşı dayanıklı yenilikçi ürünler bulunduran Kale Boya, ekstra elastik dış cephe boyası Performa+ ile binalarda çatlak problemini tamamen ortadan kaldırıyor. Performa+, alışılmış boyalar ile karşılaştırıldığında farklı teknik çözümleriyle öne çıkıyor. Elastik akrilik polimer esaslı, su geçirmeyen, uzun ömürlü, mat, son kat dekoratif dış cephe boyası olan Performa+; çatlakları köprülerken, su geçirmeme özelliğinin yanı sıra nefes alan yapısıyla da fark yaratıyor.




Tüketicilerden gelen talepleri ve yeni trendleri, çevre duyarlılığını da ön plana çıkaran yenilikçi ürünlerle destekleyen Kalekim; mekânlarda farklılık arayan, nihai tüketici, usta veya mimarın ilk adresi olma yolunda yeni ürün çalışmalarına devam ediyor. 


Yaratıcı dekoratif boyalarla mekanlara modern dokunuş: İs7anbul Efekt 

Kale Boya, sıradanlıktan uzaklaşmak isteyenlere İs7anbul Efekt Serisi’ni sunuyor. Seri, zengin doku ve renk seçenekleri ile yaşam alanlarına farklılık kazandırıyor. İstanbul’un 7 tepesinden ilham alan yedi renk seçeneğinden oluşan İs7anbul Efekt serisi, sedef, metalik ve reflekte (yanar döner efektli) gibi farklı doku çeşitleriyle, tüketicileri alışılmışın dışında dekorasyon alternatifleri ile buluşturuyor. Sedefin en güzel tonları ve inci parlaklığı İs7anbul Sedef ile yaşam alanlarına girerken; İs7anbul Metalik, altın, gümüş, bakır, bronz ve lal renkleri ile uygulandığı yere modern bir çizgi katarak mekanları farklılaştırıyor. İs7anbul Reflekte ise safir, viola, zümrüt ve gold renkleri ile, ve içeriğindeki özel hammaddeler sayesinde ışığa, bakış açısına ve zemine göre renk ve parlaklık değiştirerek sihirli mekanlar yaratıyor. İs7anbul Efekt serisinin yeni ürünleri Orion ve Aura’nın bazlı yapısıyla çevre dostu olan İs7tanbul Efekt Serisi, silinebilirlik özelliğinden dolayı da rahatlıkla temizlenebiliyor. 


Geri Dön