25 / 04 / 2024

Kale Çelik Eşya ve Kale Kilit Demos Kapı Fuarı'nda!

Kale Çelik Eşya ve Kale Kilit Demos Kapı Fuarı'nda!

Kale Çelik Eşya ve Kale Kilit, 6 Haziran'a kadar İstanbul Fuar Merkezi'ndeki 'Demos Kapı Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiliyor.



Kale Çelik Eşya ve Kale Kilit, 6 Haziran'a kadar İstanbul Fuar Merkezi'ndeki 'Demos Kapı Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiliyor. Kale Çelik Kapı'nın fuarda sergileyeceği yeni modellerinde güvenliğin yanı sıra estetik ve konfor da dikkat çeken unsurlar arasında. Kale Çelik Kapı ürünleri, 7 santimetre kalınlığında, ağır darbelere dayanıklı çelik gövdesi ve özel üretilen 4 milli ve 4 kademeli sürgü sistemi ile yaşam alanlarında maksimum güvenlik sağlamak amacıyla yaratıldı. Bu kapıların güvenli ve rahat kullanımı için kullanıcılara özel üretilen 'Kale Superactive Card' ile anahtarı kaybettiklerinde yeni anahtar üretme garantisi veriliyor.
Kale Çelik Kapılara entegre olarak monte edilen 'Akıllı Kilit Sistemi' ile anahtarlı ve uzaktan kumandalı kullanım alternatifleri de firmanın iddialı olduğu diğer alanlar. Bu arada dileyen için kapılara hareketli lastik sayesinde, toz, rüzgâr, ses ve böceklerin kapı altından içeriye girmesi de engelleniyor.

Geri Dön