24 / 04 / 2024

Kale Çelik Kapı'dan maksimum güvenlik kampanyası

Kale Çelik Kapı'dan maksimum güvenlik kampanyası

Kale Çelik Kapı, sunduğu üstün güvenlik, dayanıklılık ve mükemmel servis garantisi ile her ay farklı bir model çelik kapıda %15'e varan indirim kampanyası başlatıyor.



İndirim kampanyası, Kale Çelik Kapı'nın Türkiye genelindeki tüm bayilerinde geçerli olacak.

Şubat ayı kampanyası kapsamında, K66 model Kale Çelik Kapı'lar kredi kartına hiç peşinatsız, 8 taksitle 1.990 TL+KDV fiyatla satışa sunuluyor.

K66 model Kale Çelik Kapı'nın standart renk ve aksesuarlarının yanı sıra müşterilerin tercihleri doğrultusunda renk çeşitliliği ve özel aksesuarlar kapılarda kullanılabiliyor. World Card, Bonus Card ve CardFinans kullanıcıları, bu özel kampanyadan kolaylıkla yararlanıyor.

Kale Çelik Kapı, üstün güvenlik sunuyor

Kale Çelik Kapı, Classic 4 turlu, ana kilitte 4 çelik mil, aynı hizada altta ve üstte 3'er çelik milli kilitlerden meydana gelen kombine güvenlik sistemine sahip. Kale Çelik Kapı'nın 17 ayrı noktadan kilitlenme özelliği, kesmeye ve delinmeye karşı sertleştirilmiş özel kilit koruyucusu ile dışarıdan zorlanarak ve yabancı bir cisimle kapının açılmasını engelliyor.

Anahtarların kaybolması ya da yeniden anahtar yapılması için sadece merkez ve yetkili servislerden emniyet kartı verilerek; anahtar yapımında yabancı kişilerin engellenmesi sağlanıyor. Kale Çelik Kapı'nın üstün güvenlik ve dayanıklılık özelliği, TSE Belgesi, Alman WK-4 Belgesi, ISO 9001 Kalite Belgesi ve Hollanda SKG 4 Sağlamlık Belgesi gibi belgelerle tescillenmiş durumda

Geri Dön