24 / 04 / 2024

Kale, Eternal ile kullanılmayan alanları işlevsel hale getiriyor!

Kale, Eternal ile kullanılmayan alanları işlevsel hale getiriyor!

Banyoların şık göründüğü kadar ihtiyaçlara da cevap vermesi gerektiğinden yola çıkarak Eternal serisini üreten Kale, kullanılan alanın boyutlarına ve birbirine uyumlu modüler sistemler sayesinde banyolarda sonsuz mekân ve zaman yaratıyor...




Kale, bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirdiği Eternal serisinde, birbirine uyumlu modüllerle estetik devamlılık hissi uyandırıyor. Büyük ve küçük ölçekli banyolar için farklı ebatlarda ürün önerebilen Eternal, banyolarda köşe ve duvar kenarları gibi kullanılmayan alanları işlevsel hale getiren yan bench dolabı, modüler kullanımı sayesinde farklı ve konforlu bir görüntü ortaya çıkarıyor. 

Klozet ve bidenin, mobilya ile birleşimiyle ortaya çıkan klozet + mobilya ve bide + mobilya modülleri, sıra dışı görüntüsünün yanında konforlu bir kullanım sunuyor. Mobilyalı klozetler çizgisel devamlılık hissini banyonun bütününe yansıtarak, işlevselliği ve tasarımı birleştiriyor. Geniş dolap üniteleri, lavabo altı dolabı ve çekmeceli bench modülleri sayesinde Eternal, geniş depolama alanı sağlıyor. Eternal özel tasarım kabin, geniş kullanım alanı ile duş keyfini artırırken, şeffaf cam görüntüsüyle banyoya ferahlık katıyor. Eternal lavabolar ise geometrik çizgileri ve modern görünümleriyle, estetik ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor. Geniş iç haznesiyle rahat bir kullanım sağlayan kova lavabo, asimetrik yerleşimi sayesinde konforu modern biçimde sunarken, etajerli lavabo üzerine banyo aksesuarlarınızı koyabilmenize imkan sağlıyor. 

Dokunmatik dijital kontrol paneliyle, programlanması ve kullanması kolay olan klozet ve bideler, daha önce hiç yaşanmamış banyo deneyimi sunuyor. Klozet ve bideye bağlı dokunmatik ekran kontrol panelinden, klozet taharet suyu sıcaklık ve debi ayarının yanı sıra, bide ön ve arka taharet suyu sıcaklık ve debi ayarı yapılabiliyor. Cromateraphy; klozet mobilyasının altına yerleştirilen led aydınlatmalar sayesinde istenilen renkte aydınlatma olanağı sunuyor. Aromateraphy; aromatik koku kartuşu – dokunmatik ekran üzerinden banyonun güzel kokmasını sağlıyor. Ayrıca müzik oynatıcı, radyo seçeneği bulunan sistemde, bluetooth bağlantısı ile cep telefonu, MP3 player gibi diğer cihazlardan da müzik dinleme seçeneği sunuluyor.



Dünya


Geri Dön