25 / 04 / 2024

Kale, Eternal serisi ile banyolarda sonsuz mekan ve zaman yaratıyor!

Kale, Eternal serisi ile banyolarda sonsuz mekan ve zaman yaratıyor!

Banyoların şık göründüğü kadar ihtiyaçlara da cevap vermesi gerektiğinden yola çıkarak Eternal serisini üreten Kale, kullanılan alanın boyutlarına ve birbirlerine uyumlu modüler sistemler sayesinde banyolarda sınırları kaldırıyor.





Banyoların şık göründüğü kadar ihtiyaçlara da cevap vermesi gerektiğinden yola çıkarak Eternal serisini üreten Kale, kullanılan alanın boyutlarına ve birbirlerine uyumlu modüler sistemler sayesinde banyolarda sınırları kaldırıyor. Alışılmışın dışında estetik seçeneklerin yer aldığı Eternal serisinde, banyolarda tam kontrol sağlayan 'Wellness dokunmatik ekran sistemi' ve daha birçok yenilik sunuluyor.


Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale, bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirdiği Eternal serisinde, birbirine uyumlu modüllerle estetik devamlılık hissi uyandırıyor. Büyük ve küçük ölçekli banyolar için farklı ebatlarda ürün önerebilen Eternal, banyolarda köşe ve duvar kenarları gibi hiç kullanılmayan alanları işlevsel hale getiren yan bench dolabı, modüler kullanımı sayesinde sıra dışı ve konforlu bir görüntü ortaya çıkarıyor. Dokunmatik dijital kontrol paneliyle, programlanması ve kullanması son derece kolay olan klozet ve bideler, daha önce hiç yaşanmamış banyo deneyimi sunuyor…




Geri Dön