26 / 04 / 2024

Kale Grubu yatırım için Balıkesir'i seçti!

Kale Grubu yatırım için Balıkesir'i seçti!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, ''Bölgede alışık olmadığımız bir alanda yatırım planlaması içine girmeyi hedefliyoruz. Tarım ve hayvancılık sektöründe kendini ispatlamış olan Balıkesir'e bizim de bir açılım gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz" dedi.



Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur’la birlikte Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Kentin yatırımcıya önemli fırsatlar sunduğunu söyleyen Okyay, “Bazı yatırımlarımızı Balıkesir’e kaydıracağız” dedi.


Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Balıkesir'i ziyaret etti. Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulunan Okyay, daha sonra Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur'la bölgedeki mevcut ve planlanan yatırımlar konusunda görüş alışverişinde bulundu.


Balıkesir'in yatırımcılara önemli fırsatlar sunduğunu ifade eden Okyay, tarım ve hayvancılık sektörlerinde yeni yatırımların ipuçlarını verdi. Kale Grubu'nun kurumsal olarak yoluna devam ederken, bir yandan bugünü, bir yandan da geleceği düşünerek hareket ettiğini kaydeden Okyay, şunları söyledi: "Bu nedenle yaptığımız planlamalarla yatırımlarımızı Balıkesir bölgesine kaydırmayı düşünüyoruz. Ziyaretimizin en önemli nedeni de yatırım planlamasının altyapı çalışmaları."


Balıkesir kendini ispatladı


Balıkesir'de son dönemlerde gelişen şartlarla birlikte kentin yatırımcıya sunduğu fırsatları değerlendirmek istediklerini söyleyen Okyay, "Özellikle Onet Balıkesir Et ve Et Ürünleri A.Ş. fabrikasını inceledik.

Bölgede bu tarz, alışık olmadığımız bir alanda yatırım planlaması içine girmeyi hedefliyoruz. Tarım ve hayvancılık sektöründe kendini ispatlamış olan Balıkesir'e bizim de bir açılım gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön