19 / 04 / 2024

Kale Illusion ile banyolarda dinamik atmosfer sunuyor!

Kale Illusion ile banyolarda dinamik atmosfer sunuyor!

Kale, sonsuzluk hissi uyandıran serisi Illusion ile banyolarda dinamik bir atmosfer yaratıyor. Serinin üç boyutlu yüzeylerindeki ışık ve gölge oyunları, tıpkı bir illüzyon gibi her bakışta farklı güzellikleri gözler önüne seriyor...



Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale’nin, sonsuzluk hissi uyandıran desenleri ve uyumlu mobilyaları ile banyolarda bütünsel çözümler sunan Illusion serisi, siyah ve beyaz renklerin yarattığı dinamizmi banyolara taşıyor. Değiştirilebilen mobilya kapaklarıyla farklı konseptler yaratma seçeneği sunan Illusion serisi, kullanıcılara, banyoların ambiyansını değiştirme özgürlüğü sağlıyor. 


Rahat ve şık

Fütürist tasarımların popüler olduğu günümüzde Illusion serisi, üç boyutlu desen alternatifli kapak tasarımıyla göz dolduruyor. Intivo çekmece sistemi ile çekmece kullanımlarında rahatlık ve şıklığı bir arada sunan Illusion serisinin temperli cam tezgahı ise hijyen sağlıyor. 


Şık depolama 

Bas-aç sistemi ile açma ve kapamada kolay bir kullanım sunan Illusion dolaplar, kapak seçiminde desen alternatifleri de sunuyor. 


Teknolojinin en son yeniliklerini kullanarak üretim yaparken, insan sağlığını tehlikeye atmayan malzemeler kullanarak, çevre ve insan faktörünü her zaman ön planda tutan Kale; yenilikçi ürünleriyle, tüketicilerin konfor, estetik ve işlevsellik ihtiyaçlarına optimum çözümler sunuyor.



Geri Dön