25 / 04 / 2024

Kale Kent Beylikdüzü Evleri nerede?

Kale Kent Beylikdüzü Evleri nerede?

Firma: Gül İnşaat ve Liv Yapı

Proje: Kale Kent Beylikdüzü

100 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Gül İnşaat KaleKent Beylikdüzü projesi toplam 1,471 daireden meydana geliyor. Peki Kale Kent Beylikdüzü evleri nerede?



1,471 daireden meydana gelen Kalekent Gül İnşaat projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

 

1. etap teslimleri bu yıl Eylül ayında, 2. etap teslimleri ise 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan Beylikdüzü Kale Kent projesi 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

 

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan projede yüzde 1 peşinatta, daire fiyatının yüzde 24'ü 12 ay sonra ödenirken, kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Beylikdüzü KaleKent fiyat bilgileri kapsamında daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

 

Kale Kent Beylikdüzü Evleri nerede? sorusuna yanıt olarak projenin İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü’nde hayata geçirildiğini söyleyebiliriz.

 

Beylikdüzü KaleKent projesinde su basamakları, sauna, su oyunları, seyir terasları, yapay adalar, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, yürüyüş ve bisiklet parkurları ve tenis kortu gibi orta kullanım alanları yer alıyor. 

 

Beylikdüzü KaleKent adres 

Adres: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul

 

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön