25 / 04 / 2024

Kale Kent Beylikdüzü Evleri'nde 106 bin liraya! 48 ay 0 faiz!

Kale Kent Beylikdüzü Evleri'nde 106 bin liraya! 48 ay 0 faiz!

Firma: Gül İnşaat ve Liv Yapı

Proje: Kale Kent Beylikdüzü

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen ve Liv Yapı ile Gül İnşaat ortaklığında konumlandırılan Kale Kent Beylikdüzü Evleri'nde daire fiyatları 106 bin liradan başlangıç gösteriyor...



İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde Liv Yapı ve Gül İnşaat ortaklığında hayata geçirilen  Kale Kent Beylikdüzü  Evleri 1471 konuttan meydana geliyor. 2015 yılında teslimlerinin gerçekleştirileceği Kale Kent Beylikdüzü Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 


33 bloktan oluşan Kale Kent Beylikdüzü Evleri'nde bir çok ödeme planı bulunuyor. Banka konut kredisi kullanılabilen Kale Kent Beylikdüzü Evleri projesinde 48 ay 0 faiz fırsatından da yararlanılabiliyor. 


İnşaat alanının 100 bin metrekare olarak belirlendiği Kale Kent Beylikdüzü Evleri'nde; ocuk oyun alanları, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness merkezi, spor alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Beylikdüzü Adnan Kahveci bulvarı üzerinde inşa edilen Kale Kent Beylikdüzü Evleri satış ofisi projenin içinde yer alıyor. 


Kale Kent Beylikdüzü Evleri fiyatları!


Beylikdüzü'nde konumlandırılan Kale Kent Beylikdüzü Evleri fiyatları 106 bin liradan başlıyor. Projede en yüksek fiyat ise 565 bin lira olarak belirlendi.


Adnan Kahveci Mahallesi Anadolu Caddesi No: 22 Beylikdüzü / İstanbul


Telefon: 4443807

Web adresi: livyapi.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön