25 / 04 / 2024

Kale Kent Beylikdüzü fiyat listesi!

Kale Kent Beylikdüzü fiyat listesi!

Firma: Gül İnşaat ve Liv Yapı

Proje: Kale Kent Beylikdüzü

Kale Kent Beylikdüzü fiyat listesi 106 bin TL' den başlayarak artış gösteriyor. Gül İnşaat ve Liv Yapı imzasını taşıyan Kale Kent projesi Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor...




İstanbul'un Avrupa Yakasın'nda bulunan Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirilen Kale Kent projesi Gül İnşaat ve Liv Yapı'nın ortaklığında yükseliyor.  Kale Kent Beylikdüzü  fiyat listesi 106 bin liradan başlayarak artıyor.


Kale Kent Beylikdüzü Evleri 33 blok halinde inşa ediliyor. Kale Kent Beylikdüzü projesi içerisinde toplam 1.471 adet daire yer alıyor. Kale Kent Beylikdüzü fiyat listesi kapsamında satışa sunulan daireler stüdyo tipinden 4 oda 1 salon daire tipine kadar değişen geniş bir yelpazede tasarlandı.



Kale Kent Beylikdüzü fiyat listesi!



Kale Kent Beylikdüzü fiyat listesi!


Kale Kent Beylikdüzü fiyat listesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 106 bin liradan başlıyor ve 565 bin liraya kadar yükseliyor. Ayrıca bu satış fiyatlarında firma bünyesinde 48 ay sıfır faizli ödemeler yada banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılabiliyor. 


Kale Kent Beylikdüzü projesi 100 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Kale Kent Beylikdüzü Evleri'nde yer alan dairelerin 2015 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


Kale Kent Beylikdüzü Konutları içerisinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness center gibi sosyal alanlar alıcılarına sunuluyor...


Kale Kent Beylikdüzü nerede?

Kale Kent Beylikdüzü adres: Adnan Kahveci Mahallesi Anadolu Caddesi No: 22 Beylikdüzü / İstanbul


Kale Kent Beylikdüzü iletişim bilgileri!

Telefon: 4443807

Web adresi: http://livyapi.com/


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön