28 / 03 / 2024

Kale Kent Beylikdüzü güncel fiyatlar!

Kale Kent Beylikdüzü güncel fiyatlar!

Firma: Gül İnşaat ve Liv Yapı

Proje: Kale Kent Beylikdüzü

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan Kale Kent'te dairelerin büyüklükleri 59 metrekareden başlıyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. İşte Kale Kent Beylikdüzü güncel fiyatlar...



"Kale Kent Beylikdüzü güncel fiyatlar" bilgisinden önce projenin genel özelliklerine değinelim. İlk etabı bu yıl aralık ayında teslim edilecek olan projede 2. etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.


Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası ile yükselen Kale Kent Konutları İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Proje 100 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Beylikdüzü Kale Kent'te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut. Toplam 1.471 dairenin yer aldığı projede satışlar devam ediyor. 


Kale Kent ödeme koşulları kapsamında yüzde 50 peşinatta, kalan daire bedeli 60 ay 0 faiz avantajı ile; yüzde 1 peşinatta ise, kalan konut bedelinin yüzde 24'ü 1 yıl sonra, kalanı ise banka kredisi ile ödeniyor. 


Kale Kent Beylikdüzü güncel fiyatlar!

Dairelerin büyüklükleri minimum 59 metrekare olarak dizayn edilen Kale Kent Rezidans'ta fiyatlar 262 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Beylikdüzü Kale Kent'te sauna, seyir terasları, fitness center, su oyunları, yapay adalar, su basamakları, Türk hamamı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Kale Kent projesi nerede?

Adres: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul


Beylikdüzü Kale Kent iletişim

Tel: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön