19 / 04 / 2024

Kale Kent Beylikdüzü teslim tarihi!

Kale Kent Beylikdüzü teslim tarihi!

Firma: Gül İnşaat ve Liv Yapı

Proje: Kale Kent Beylikdüzü

Liv Yapı ile Gül İnşaat ortaklığı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Kale Kent Beylikdüzü teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi. Beylikdüzü Kale Kent fiyatları 106 bin liradan başlıyor...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşan Kale Kent projesinde toplamda 1471 konut bulunuyor.  Kale Kent Beylikdüzü  teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Kale Kent Beylikdüzü teslim tarihi ne geçmeden önce projeden biraz bahsedelim. 


Liv Yapı ve Gül İnşaat ortaklığı ile İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alan Kale Kent Beylikdüzü projesi 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Toplamda 33 bloktan meydana gelecek olan Kale Kent Beylikdüzü'nde konut satışları 12 Eylül'de başladı. 


Projede; yüzme havuzu, çocuk oyun aklanları, kapalı otopark, fitness center ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Beylikdüzü Kale Kent ne zaman teslim?


Kale Kent Beylikdüzü teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi. 


Beylikdüzü Kale Kent satılık daire fiyatları 106 bin liradan başlıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 106 bin lira ile 565 bin lira arasında farklılık gösteriyor. 


Banka kredisi ile ya da firma bünyesinde geliştirilen seçeneklerle ödeme yapılabilen Kale Kent Beylikdüzü projesinde 48 ay 0 faiz fırsatından da yararlanılabiliyor.


Kale Kent nerede?


Proje, Beylikdüzü Anadolu Caddesi üzerinde inşa ediliyor.


Telefon: 4443807

Web adresi: livyapi.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön