27 / 04 / 2024

Kale Kent Evleri adres bilgileri!

Kale Kent Evleri adres bilgileri!

Firma: Gül İnşaat ve Liv Yapı

Proje: Kale Kent Beylikdüzü

Kale Kent Evleri adres bilgileri kapsamında proje, Adnan Kahveci Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyan projede 1,471 adet konut yer alıyor.



İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Kale Kent Konutları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Proje yüzde 50 peşinatta, kalan kısım 60 ay 0 faiz imkanı ile ödeniyor.


Beylikdüzü Kale Kent'te daireler 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen proje 100 bin metrekare arsa alanına sahip. 


İlk etap teslimleri bu yıl aralık ayında, ikinci etap teslimleri ise 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan Kale Kent Beylikdüzü'nde yüzde 1 peşinatta, yüzde 24'lük kısım 1 yıl sonra, kalan kısım ise banka kredisi ile ödeniyor.


Beylikdüzü Kale Kent Rezidans'ta peşin alımlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. İlk etabı 863, 2. etabı 608 daireden oluşan projede konutların büyüklükleri 59 metrekareden başlangıç gösteriyor. 


Beylikdüzü Kalekent Konutları'nın sosyal alanları içerisinde; su oyunları, yapay adalar, su basamakları, Türk hamamı, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortuyürüyüş ve bisiklet parkurları, seyir terasları, fitness center yer alıyor. 


Kale Kent Evleri adres bilgileri: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul


Kale Kent Beylikdüzü satış ofisi

Tel: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön