26 / 04 / 2024

Kale Kent fiyat listesi!

Kale Kent fiyat listesi!

Firma: Gül İnşaat-Liv Yapı

Proje: Kalekent

Kale Kent fiyat listesi 106 bin TL'den başlangıç gösterilerek, 565 bin TL'ye kadar değişiyor. Yüzde 1 KDV'nin uygulandığı Beylikdüzü Kale Kent Evleri projesi Liv Yapı ve Gül İnşaat işbirliğiyle yükseliyor...




Kale Kent Evleri projesi Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığıyla İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor. Kale Kent fiyat listesi bilgilerinden önce Kale Kent Evleri hakkında bilgi verelim.


Beylikdüzü Kale Kent Evleri projesi 33 blok olarak inşa ediliyor. 1.471 konuttan meydana gelen Beylikdüzü Kale Kent Evleri projesinde stüdyo daire tiplerinden 4+1 daire tiplerine kadar seçenekler yer alıyor.


Beylikdüzü Kale Kent satış ofisi ile 444 38 07 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Kale Kent Evleri Beylikdüzü projesi içerisinde yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar banyosu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Kale Kent fiyat listesi!


Kale Kent fiyat listesi 106 bin TL'den başlayarak, 565 bin TL'ye kadar değişiklik gösteriyor. Beylikdüzü Kale Kent Evleri resmi olarak yarın 12 Eylül 2013 Perşembe günü satışa çıkıyor. Kale Kent Beylikdüzü projesi 100 bin metrekare inşaat alanına sahip.


2015 yılı içerisinde bitirilmesi hedeflenen Beylikdüzü Kale Kent Evleri ödeme planı dahilinde firma bünyesinde 48 ay sıfır faiz ödemeler ya da banka kredisi ile taksitli olarak ödemeler yapılıyor. Kale Kent projesi Beylikdüzü'nde Anadolu Caddesi üzerinde yer alıyor.



Kale Kent Beylikdüzü nerede?

Kale Kent Beylikdüzü adres : Adnan Kahveci Mahallesi Anadolu Caddesi No: 22 Beylikdüzü / İstanbul


Kale Kent Beylikdüzü iletişim

Telefon: 4443807

Web adresi: http://livyapi.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön