19 / 04 / 2024

Kale Kilit ile kapıda anahtar unutma devri kapanıyor!

Kale Kilit ile kapıda anahtar unutma devri kapanıyor!

Kale Küit Yönetim Kurulu Başkanvekili Kenan Kızıltan, silindirin kırılmasıyla gerçekleştirilen hırsızlık olaylarına karşı geliştirilen kilidin, içindeki aktivasyon çubuğunun kırılmasıyla alarm devresini tetikleyerek yüksek güvenlik sağladığını anlattı.




Türkiye'de her 3 evden l'inin tercih ettiği Kale Kilit, 60'ncı yılında yeni geliştirdiği ürünlerle hem hırsızları evden uzak tutuyor hem de anahtarı kapıda unutma derdine son veriyor. 


Kale Kilit Yönetim Kurulu Başkanvekili Kenan Kızıltan, silindirin kırılmasıyla gerçekleştirilen hırsızlık olaylarına karşı geliştirilen kilidin, içindeki aktivasyon çubuğunun kırılmasıyla alarm devresini tetikleyerek yüksek güvenlik sağladığını anlattı. Kızıltan, 'Kale Anahtar Hatırlatan Silindir' ile de anahtarı kapıda unutmanın artık tarihe karıştığını söyledi. Anahtar silindire girdikten 7 saniye sonra hâlâ içerideyse sesli uyarının başladığını anlatan Kızıltan, 1 Ocak'tan itibaren piyasada olacak ürünün fiyatının 100 TL'nin altında olacağını açıkladı. 


Kale Kilit'in 60'ncı yıldönümü toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür, "1953'te 40 metrekare atölyede başlayan yolculuğumuz bugün 35 bin" metrekareye yayılan Türkiye'nin ilk entegre kilit fabrikasında sürüyor. 2 bin çalışanımızla günde 100 binin üzerinde kilit ve silindir üretim kapasitemizle faaliyet gösteriyoruz" dedi. Son 3 yılda 35 milyon dolar yatırım yaptıklarını açıklayan Özgür, bu yılki ciro beklentilerinin yaklaşık 250 milyon dolar olduğunu ifade etti. 


Özgür, "Önümüzdeki yıl yeni ürünler ve makine yatırımlarıyla kapasitemizi yüzde 20 artırmayı, ciromuzu da 300 milyon TL'ye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi. Özgür, Türkiye'nin kilit ihraca tının yüzde 70'ini gerçekleştirdikleri bilgisini verdi. 


Kale Küit Yönetim Kurulu Başkanvekili Kenan Kızıltan da en yeYenibosna ve Topkapı'ya iki proje geliyor Kale Kilit, Avrupa Konutları markasıyla tanınan Artaş ile Yenibosna ve Topkapıda iki gayrimenkul projesine hazırlanıyor. Çobancesme'de 12 dönümlük arazilerindetteari ve rezidans ünitelerinden oluşan bir proje yapacaklarını kaydeden Kenan Kızltan, "Topkapfda Yeşil Kundura ve Man otobüslerinin olduğu alanda yine Artaş ile ticari üniteler, rezidans ve konutlarının yer alacağı bir proje yapacağız" dedi. Kızıltan Güngören'deki fabrikalarını da Çerkezköy'e taşıyacaklarını açıkladı. 




Dünya


Geri Dön