18 / 04 / 2024

Kale Kilit internet sitesini yeniledi!

Kale Kilit internet sitesini yeniledi!

Türkiye’de güvenliğin tek adresi Kale Kilit 2015 yılı mottosu “Yepyeni bir Kale” çerçevesinde internet sitesini de yeniledi. Kullanıcı dostu ve son teknoloji altyapıyla donatılan internet sitesi Kale Kilit’in yeni yüzü olacak.



Türkiye’de her 3 evden 2’sinin tercihi Kale Kilit, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla internet sitesini yeniledi. Kale Kilit ürünlerinin detaylı tanıtımlarının yer aldığı, Kale Kilit ile ilgili tüm güncel bilgileri ve tüketicilerin merak ettikleri soruları kolayca bulabilecekleri internet sitesi en yeni trendlere uygun olarak hazırlandı. Değiştirilen ara yüzlerle işlevselliği artırılan internet sitesi Kale Kilit’in dünyaya açılan yeni kapısı olacak, Kale Kilit’e ait tüm bilgiler ve haberler bu site aracılığıyla tüketicilerle buluşacak.


2015 yılına “Yepyeni bir Kale” mottosuyla başlayan ve birçok yenilikçi ürün ve hizmetle yılın ilk yarısını tamamlayan Kale Endüstri Holding, Kale Kilit internet sitesinin yenilenmesiyle kurumsal imaj yapılandırmasına bir yenisini daha ekledi. Kurumsal sitenin hayata geçirilmesinin ardından Kale Kapı Pencere, Kale Çelik Eşya, Kale Güvenlik Sistemi ve Kale Kilit Dış Ticaret firmalarının da internet siteleri yenilecek.


Kale Kilit’in yeni yüzüyle tanışmak ve Kale Kilit dünyasındaki yeniliklerden haberdar olmak için www.kalekilit.com.tr adresini tıklayabilirsiniz.



Kale Endüstri Holding



Kale Endüstri Holding 1953 yılında temelleri atılmış, 1979’da İstanbul Güngören’deki üretim tesisleri ile atağa kalkmış, 1988 yılında tüm şirketlerini Holding çatısı altında toplamış, dev yatırımları ile büyümeye devam eden bir kuruluştur. Bugün, Kale Endüstri Holding çatısı altında Kale Kilit, Kale Kilit Dış Ticaret, Kale Çelik Eşya, Kale Güvenlik Sistemleri, Kale İnşaat, Kaleyapı Gayrimenkul Geliştirme, Kale Topkapı Bina İşletme ve Gayrimenkul Geliştirme, Kale Sigorta Acenteliği, Kale Kilit Free Zone Dubai adı altında hizmet veren 9 ayrı firma bulunmaktadır. 2014 yılını 400 milyon TL ciro ile kapatan Holding, yıl boyunca yaptığı 60 milyon USD ihracat ile dünyanın dört bir yanında 100’den fazla ülkeye ulaşıyor.


Türkiye'nin lider kilit üreticisi Kale Kilit ise, her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından ihracatta başarılı faaliyetlerin ödüllendirildiği “İhracatın Yıldızları Ödülleri”nde bu yıl da metal eşya kategorisinde üst üste 9. kez ipi göğüsleyerek birinci oldu. Bu başarısıyla Rusya ve Suudi Arabistan gibi ülkelerde pazar payını % 10’ların üstüne çıkarmıştır.


Kale Kilit katma değerli ürünlerle birlikte Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da tercih edilen marka haline gelerek, kilit sektöründe dünyanın en büyük global üreticilerinin hâkim olduğu pazarlarda, bu üreticilere rakip olmayı başarmıştır.




Geri Dön