19 / 04 / 2024

Kale Kilit yeni ürünü ile anahtar unutma devrine son veriyor!

Kale Kilit yeni ürünü ile anahtar unutma devrine son veriyor!

Anahtarların dışarıda unutulması ise oldukça karşılaşılan bir sorun. Bu konuda bugüne kadar pek çok kişinin bu sorundan dertli olduğunu bilen kilit sektörünün lider ismi Kale Kilit, yeni bir ürünle bu soruna son veriyor.



Anahtarların dışarıda unutulması ise oldukça karşılaşılan bir sorun. Bu konuda bugüne kadar pek çok kişinin bu sorundan dertli olduğunu bilen kilit sektörünün lider ismi Kale Kilit, yeni bir ürünle bu soruna son veriyor. Bugüne kadar “güvenin adı” sloganıyla anılan Kale Kilit, son teknoloji ürünü “Kale İkaz Silindiri” ile bir ilk’e daha imza atıyor. Kapı üzerinde anahtar unutmaya son veren “Kale İkaz Silindiri”, anahtar kapı üzerinde unutulduğunda 8 ya da opsiyonel 12 saniye sonra 100 dBA şiddetinde sesle uyarıyor. Bu sayede hem mekana girerken hem de çıkarken anahtar unutmak mümkün olmazken, anahtar unutulmaya bağlı hırsızlık vakalarının önüne geçilmiş oluyor. Farklı renk tonlarında özel anahtarları olan “Kale İkaz Silindiri”, girişte ya da çıkışta anahtar kapıda unutulduğunda 30 dakika sesle uyarıyor. Bir adet değiştirilebilir 9V alkalin pil ile çalışan “Kale İkaz Silindiri”nin uyarı sesi ise anahtar silindirden çıkarıldığı anda sona eriyor. Kapıda anahtar unutmaktan dertli olanlar için büyük çözüm olan “Kale İkaz Silindiri,” tüm kilit satış noktaları ve yapı marketlerden satın alınabilir. Detaylar için www.kisnedir.com sitesini ziyaret edilebilirsiniz.





Kale Endüstri Holding


Kale Endüstri Holding 1953 yılında temelleri atılmış, 1979’da İstanbul Güngören’deki üretim tesisleri ile atağa kalkmış, 1988 yılında tüm şirketlerini Holding çatısı altında toplamış, dev yatırımları ile büyümeye devam eden bir kuruluştur. Bugün, Kale Endüstri Holding çatısı altında Kale Kilit, Kale Kilit Dış Ticaret , Kale Çelik Eşya, Kale Güvenlik Sistemleri, Kale İnşaat, Kaleyapı Gayrimenkul Geliştirme, Kale Topkapı Bina İşletme ve Gayrimenkul Geliştirme, Kale Sigorta Acenteliği, Kale Kilit Free Zone Dubai adı altında hizmet veren 9 ayrı firma bulunmaktadır. 2014 yılını 400 milyon TL ciro ile kapatan Holding, yıl boyunca yaptığı 60 milyon USD ihracat ile dünyanın dört bir yanında 100’den fazla ülkeye ulaşıyor.Türkiye'nin lider kilit üreticisi Kale Kilit ise, her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından ihracatta başarılı faaliyetlerin ödüllendirildiği “İhracatın Yıldızları Ödülleri”nde bu yıl da metal eşya kategorisinde üst üste 9. kez ipi göğüsleyerek birinci oldu. Bu başarısıyla Rusya ve Suudi Arabistan gibi ülkelerde pazar payını % 10’ların üstüne çıkarmıştır.


Kale Kilit katma değerli ürünlerle birlikte Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da tercih edilen marka haline gelerek, kilit sektöründe dünyanın en büyük global üreticilerinin hâkim olduğu pazarlarda, üreticilere rakip olmayı başarmıştır.


Geri Dön