19 / 04 / 2024

Kale Kilit, yurt dışı fuarlarına çıkarma yaptı!

Kale Kilit, yurt dışı fuarlarına çıkarma yaptı!

Dünyanın dört bir yanındaki farklı kıtalar ve coğrafyalarda yüzden fazla ülkeye ulaşan global bir marka olarak Kale Kilit, Eylül ayı boyunca yurt dışında düzenlenen fuarlarda en yenilikçi ürünleriyle yerini aldı.



Türkiye’de güvenliğin lideri Kale Kilit, yurt dışı fuarlarına çıkarma yaptı! Dünyanın dört bir yanındaki farklı kıtalar ve coğrafyalarda yüzden fazla ülkeye ulaşan global bir marka olarak Kale Kilit, Eylül ayı boyunca yurt dışında düzenlenen fuarlarda en yenilikçi ürünleriyle yerini aldı. Kale; Meksika, Brezilya, Kolombiya ve Almanya’da yüzlerce ülkeden firmanın görücüye çıktığı uluslararası fuarlarda kendi ürün grubunda Türkiye’yi temsil etti.


Güvenlikle ilgili her alanda entegre ürünler ve hizmetler sunan, sadece Türkiye’nin değil dünyanın en önemli global markalarından biri olan Kale Kilit; inovatif, nitelikli, katma değer ve yüksek verim sağlayan ürünleriyle yurt dışı fuarlarında yerini aldı. ‘Tam Kapsam Güvenlik’ anlayışıyla, kilitten çelik kapı ve kasaya, sigortadan pencere sistemlerine kadar bütünsel güvenlik hizmetleri sunan Kale Kilit, Eylül ayında dünyanın dört bir yanında düzenlenen uluslararası fuarlarda boy gösterdi.


Aralarında Fransa, Çin, Güney Afrika ve Kolombiya gibi birbirlerinden çok farklı coğrafya ve kültürlerde yer alan yüzden fazla ülkeyle ticaret yapan, geniş bir ihracat ağına sahip olan Kale Kilit; yurt dışında yüzlerce ülkeden firmanın görücüye çıktığı fuarlarda kendi sektöründe Türkiye’yi temsil etti.


Kale Kilit; 8-10 Eylül tarihleri arasında Meksika Ferretara 2016 Fuarı’na, 21-24 Eylül’de Brezilya Fesqua 2016’ya, 26-30 Eylül’de Kolombiya Feria de Bogota Fuarı’na, 27-30 Eylül tarihleri arasında da Almanya Essen’de Essen Security’ye katıldı.


Eylül ayı boyunca süren fuar maratonu sonrasında bütünsel güvenlik hizmetleri sunan Kale Kilit, Kasım ayında da Fransa ve Ortadoğu’da boy gösterecek. Güvenliğin lideri Kale Kilit, 15-18 Kasım’da Paris Equibbbae 2016 Fuarı’na ve 21-24 Kasım tarihleri arasında da Kale, Dubai The Big 5 Show Fuarları’nda yer alacak.


Kale Kilit, yeni ürünleri, inovatif çözümleri ve marka işleriyle uluslararası fuarlara imzasını attı. Kale Kilit yetkilileri, yurt dışı fuarlarına ürünlerini sergilemenin ötesinde, Türk Malı kalitesini uluslararası organizasyonlara taşımayı hedeflediklerini belirttiler.


Geri Dön