20 / 04 / 2024

Kale Kilit'in Çerkezköy fabrikasının temeli atıldı!

Kale Kilit'in Çerkezköy fabrikasının temeli atıldı!

Kale Kilit’in yeni fabrikasının temeli atıldı. Çerkezköy’de 380 dönüm arazi üzerinde konumlandırılacak modern entegre kilit üretim tesisi yaklaşık 100 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.




Kale Kilit’in yeni fabrikasının temeli atıldı. Çerkezköy’de 380 dönüm arazi üzerinde konumlandırılacak modern entegre kilit üretim tesisi yaklaşık 100 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Kilit dışında Kale Endüstri Holding’e bağlı bütün şirketlerin ürünlerinin bir çatı altında üretileceği tesis, sektörün ulusal ve bölgesel olarak en büyük ve modern entegre tesisi olacak. 


Günde 150 bin kilit üretecek 


Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Kızıltan, konuşmasında “Yeni fabrikamızda günde 150 bin adet kilit ve 75 bin adet silindir üretilebilecektir” dedi. Temel atma töreninde konuşan Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür ise, “Yeni fabrikamıza 2 yıl içinde taşınacağız. Bina, altyapı ve makine parkuru ile 150 milyon TL civarında bir yatırım bütçesi ile gerçekleştireceğimiz bu tesisin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Dünya



Geri Dön