29 / 03 / 2024

Kale Kilit'ten anahtarcılara özel proje!

Kale Kilit'ten anahtarcılara özel proje!

Kale Kilit, anahtarcılara yönelik 'Kale Anahtarcılar Kulübü' ile sektöründe bir ilke daha imza atıyor ve anahtarcıları bir çatı altında birleştiriyor.



Kale Kilit, anahtarcılara yönelik “Kale Anahtarcılar Kulübü” ile sektöründe bir ilke daha imza atıyor ve anahtarcıları bir çatı altında birleştiriyor. Pilot uygulamanın Temmuz ayında başlayacağı proje; Türkiye geneli 250 anahtarcının katılımıyla, Semih Saygıner’in motivasyon içerikli sunumu ve özel performansı ile tanıtıldı.


Projenin ana hedefi Türkiye’deki anahtarcıları tek bir çatı altında toplayarak sosyal bir network oluşturmak.


Türkiye’de evlerin tam kapsam güvenlik sağlayıcısı Kale Kilit, iş ortaklarını bir çatı altında toplamak amacıyla “Kale Anahtarcılar Kulübü”nü kurdu. Sektörün gelişimine katkı sağlamak amacıyla yıllardır ürün, hizmet ve çözümler geliştiren Kale Kilit, Türkiye geneli anahtarcıların katılımıyla özel bir lansmanla tanıttığı projede sektörü daha kurumsal bir yapıya ulaştırmayı hedefliyor. Pilot uygulaması Temmuz ayı itibariyle başlayacak olan projeye, devam eden sürecinde çok sayıda anahtarcının katılması bekleniyor. 


“Kale Anahtarcılar Kulübü” sistemi çerçevesinde lansmanda detaylı bir sunum gerçekleştiren Kale Endüstri Holding Pazarlama Müdürü Hasan Yılmaz, projenin taslak aşamasından sahaya indirilmesine, gerek sektör gerekse anahtarcılar açısından tüm süreci etkili bir şekilde masaya yatırarak aktardı. Anahtarcıların stoklarında bulunan ürünlerin de değerlendirmeye alınarak puantaj sistemine dahil olacağı konusunu özellikle vurguladı.


Projede Kale anahtarcıları, belirlenen ürün grupları üzerindeki özel kodları, tanımlı kullanıcı adı ve şifreleriyle  www.kaleanahtacilarkulubu.com.tr adresine girerek kazandıkları puanları sisteme girebilecekler. Puanlar belirlenen ürünler üzerine yerleştirilen alfanümerik özel kodlarla hesaplanacak. Kale Anahtarcı, “Kale Anahtarcılar Kulübü”ne özel portaldan sisteme girdiğinde tek sefere mahsus olmak üzere aldığı ürünün üstündeki kodu kazıyarak puan kazanabilecek. Puanları biriken anahtarcılar yurtdışı ve yurtiçi tatil imkanlarından, Motosiklete, TV’den I-Phone, Ipad’e kadar çok çeşitli ürün gamını içeren özel katalogdan diledikleri ürünü seçebilecek.



Dünya


Geri Dön