28 / 03 / 2024

Kale Milano koleksiyonu İtalyan dokunuşu ile evinize geliyor!

Kale Milano koleksiyonu İtalyan dokunuşu ile evinize geliyor!

Edilcuoghi, tasarımın başkenti Milano’dan esinlenerek, çağdaş tasarım eğilimleriyle yorumladığı Milano koleksiyonu ile evinizde yeni İtalyan dokunuşunu yansıtıyor. Kale Milano koleksiyonu İtalyan dokunuşu ile evinize geliyor...



İtalya’nın seramik üssü Sassuolo bölgesinde üretim yapan Edilcuoghi, dünyanın tarihi ve estetik açıdan öne çıkan sayılı kentlerinin belirgin mimari özelliklerini yansıttığı seramik koleksiyonları ile, kullanıcıların kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor. Son derece minimal ve kişiye özel; çağdaş tasarım eğilimlerinin de bir sonucu olan Milano koleksiyonu, yaşam alanlarında yeni İtalyan dokunuşunu mükemmel uyumla yansıtan atmosferler yaratıyor.


Çağdaş iç mimariye sahip atmosferler yaratan Edilcuoghi, mekânların yüzeylerini, birbiriyle uyumlu, doğal ve estetik seramikleri ile dekore ediyor. Seramiklerinde buluşturduğu dengeli tonlar ile mükemmel bir uyum yakalayan Edilcuoghi, modern şehirli bir çizgiyi yansıtan Milano koleksiyonuyla mekanlara zarif bir hava katıyor.  


Seramik özgün renk tonlarıyla şekilleniyor

İleri teknoloji ürünü olan Milano koleksiyonu, çok özel niteliklere sahip, “Design Wood”, “Mud” ve “Tone” serilerinden oluşuyor. Tıpkı bir mimarın ya da genç bir moda tasarımcısının evini andıran atmosfer yaratan “Design Wood” serisi, sadece 3 veya 5 mm kalınlığındaki seramiğin ince detaylarını, özgün renk tonu ile şekillendiriyor. 


Milano ambiyansı hakim renklerle mekânlara yansıyor

Şık ve dengeli tarzıyla göz kamaştıran “Mud” serisi; loft bir dairede, minimal, modern şehirli bir hava yaratıyor. Genel olarak bej tonunun hakimiyetinde olan Milano ambiyansı, zeminde renk dengesine uygun olarak seçilmiş gri tonun hakim olduğu full body porselenden oluşan “Mud” serisi ile mekânlara yansıyor. 


Evrensel tonların uyumlu birlikteliği

Duvar için sunulan 9 mm kalınlığındaki full body porselenden oluşan “Tone” serisi ise, evrensel ve dengeli tonların klasik parçalarla uyumlu birlikteliği ile hayranlık uyandırıyor.

Dünyanın seçkin şehirlerindeki showroomlarının ardından tüm Edilcuoghi ürünleri Türkiye’de de Kale showroom’larında bulunuyor.



Geri Dön