18 / 04 / 2024

Kale Mutfak My Town, Sky Towers ve Real İstanbul'da!

Kale Mutfak My Town, Sky Towers ve Real İstanbul'da!

Kale Mutfak Mobilyaları, Ağaoğlu My Town Ispartakule Evleri ve Sky Towers ve Real İstanbul projelerinde...



Kale Mutfak Mobilyaları, Ağaoğlu My Town Ispartakule Evleri ve Sky Towers projelerine 1.020 adet, Real İstanbul projesine de 326 adet mutfak mobilyası vererek, bugüne kadar projeli işlerde gösterdiği başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Kale Grubu´nun, 2007 yılından bu yana mutfak mobilyası üreterek, mutfak ürünleri sektörüne yeni bir soluk getiren markası Kale Mutfak Mobilyaları, Ağaoğlu My Town Ispartakule Evleri ve Sky Towers projelerine 1.020 adet, Real İstanbul projesine de 326 adet mutfak mobilyası vererek, bugüne kadar projeli işlerde gösterdiği başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Kale Mutfak Mobilyaları böylece bu güne kadar aralarında; Avrupa Konutları, Atakent, Spradon´nun da bulunduğu 22 adet büyük projede 6.000 mutfak ve 10.500 adet banyo mobilyası ile yer alarak bir başarıya daha imza attı.

Kale Mutfak Mobilyaları, zengin modül, renk ve kaplama seçenekleri ile kaliteyi, estetiği, akıllı çözümleri, fonksiyonel sistemleri ve yenilikçi tasarım anlayışını Kale güvencesi ile bir arada sunuyor.

KALE MUTFAK MOBİLYALARI HAKKINDA:
100.000 m² açık alan 15.000 m² kapalı alan üzerine kurulu, ileri teknoloji makine parkı ile yıllık 120.000 modül üretme kapasitesine sahip olan Kale Mutfak ve Banyo Mobilyaları, Türkiye´nin en teknolojik boya-cila hattına sahiptir. Kale Mutfak ve Banyo Mobilyaları, insan ve doğa için tehlike teşkil etmeyen E1 normlarında üretim yapmaktadır.
0212 371 53 97


Geri Dön