29 / 03 / 2024

Kale Parke yeni Woodline Serisi'ni tanıttı!

Kale Parke yeni Woodline Serisi'ni tanıttı!

Kaplama malzemeleri sektöründe yenilikçi ürünleriyle ilklerin markası olmayı hedefleyen Kale Parke, gerçek masif ahşabın dokusunu hissettiren yeni Woodline Serisi"ni tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunuyor



Kaplama malzemeleri sektöründe yenilikçi ürünleriyle ilklerin markası olmayı hedefleyen Kale Parke, gerçek masif ahşabın dokusunu hissettiren yeni Woodline Serisi"ni tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunuyor.

Rölyef dokulu koleksiyonlar arasında dikkat çeken Woodline Serisi, dar panellerden oluşan ve derinlik hissi veren yüzey yapısı ile lüks iç mekan tasarımları için ideal kombinasyonlar sunuyor.

Woodline Serisi, 12.3 cm genişliğinde panellere ve tüm kenarlarda uygulanan pahlı yapıya sahip. Paneller üzerindeki özel strüktüre yapılan bir uygulama ile parlak ya da mat görüntüsü verilen Woodline Serisi, yapısında ürünün damarlarının ön plana çıkması ile Kale Parke ürün gamı içerisindeki gerçek parkeye en yakın ürün grubunu oluşturuyor. Hem çağdaş hem de geleneksel iç mekanlar için mükemmel çözümler sunan seri, özel kilit sistemiyle daha hızlı ve kolay montaj imkanı da sağlıyor.

Yapı sektöründeki tecrübe ve uzmanlığını, üstün hizmet felsefesi ile buluşturan Kale Grubu, Kale Parke markasıyla her zevke uygun mekanlar yaratmaya devam ediyor. Modern görünümden klasik görünüme, rustik tarzdan kültürel ve etnik tatları yansıtan zengin seçenekleriyle mekanlara farklı bir dokunuş katan Kale Parke, tüketicilerin her türlü beğeni ve ihtiyacına yanıt veren ürünler sunuyor.

www.kale.com.tr


Geri Dön