29 / 03 / 2024

Kale Terasıt mantolama ile bina ısısını koruyor

Kale Terasıt mantolama ile bina ısısını koruyor

Kaleterasit ve Kalecolor mantolama sistemleri ürünleri ile binaları sıcak tutuyor ve özgün binalar yaratıyor



Yılların deneyimini modern çizgisiyle birleştiren Kaleterasit ve Kalecolor mantolama sistemleri için özel olarak ürettiği ürünleri ile binaları sıcak tutarken, 144 seçkin renk ve 10 farklı doku alternatifiyle özgün binalar yaratıyor.

Dış cephe mantolama sistemlerinin lider firmalarından Blue'Safe Mavi Kale, fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra, dış cepheler için dekoratif ve estetik çözümler de sunuyor. Yeni inşa edilen binalarda tasarım öğelerini gölgelemeden, çok sayıda renk ve doku seçeneğiyle mantolama yapılmasını sağlan Blue'Safe Mavi Kale, dış cephesi doğal şartlar altında ve zaman içinde yıpranmış bina yüzeylerine de yeni bir görünüm kazandırıyor.

Blue'Safe Mavi Kale'nin dekoratif ve uzun ömürlü dış cephe kaplama malzemeleri Kaleterasit ve Kalecolor ile cephelerde arzu edilen renkler, seçkin doku alternatifleri sunuyor.

Kaleterasit tarafından Blue'Safe Mavi Kale Mantolama Sistemleri için özel olarak üretilen Minart, çimento esaslı özel dolgu boyutu ile yüzeyde doğal ve dekoratif bir doku oluştururken, yüksek su buhar geçirgenliği sayesinde nefes alabilen sağlıklı binalar yaratıyor.

Dayanıklı, uzun ömürlü, zengin renk ve doku alternatifli Kaleterasit'in en yeni ürünleri olan Dekor Plus, Grenart ve Grenart Micro, dekoratif dış mekânlar yaratırken elastik yapılarıyla da binaları çatlaklara karşı koruyor. Çizgi ve kıvrımlı dokusuyla Dekor Plus, kalın tane dokusuyla Grenart ve ince tane dokusuyla Grenart Micro,  yeni nesil hazır renkli sıvalar kategorisinde farklı seçenekleri ile mükemmel çözümler sunuyor. Dekor Plus, Grenart ve Grenart Micro silikonlu yapısı sayesinde yağmur suyunun yüzeyi ıslatmadan akmasını sağlarken kendisini yağmur suyu ile yıkayabiliyor. Ayrıca elastik yapıları sayesinde bina yüzeyini çatlamalara karşı koruyan bu üç ürün, ısı yalıtım sistemlerinde de Kaleterasit'in en sık tercih edilen cephe kaplamaları arasında bulunuyor.

Kaleterasit dış cephe sıvalarının su bazlı yapısı, binaların özgürce nefes almasına imkan tanıyor. Yüksek su buhar geçirgenliği sayesinde binaların terlemesini önlerken, dış cephelerin ömrünü uzatıyor.

Son kat kaplama olarak Kaleterasit hazır renkli sıvalarının yanı sıra, Kalecolor dış cephe boya ve kaplamaları da güvenle kullanılabiliyor. Blue'Safe Mavi Kale Mantolama Sistemleri için özel olarak üretilmiş bu ürünler, üstün performansı ile ağır iklim koşullarına da maksimum dayanım sağlıyor.

 


Geri Dön