26 / 04 / 2024

Kale, Zero Serisi'ni tüketicilerle buluşturuyor

Kale, Zero Serisi'ni tüketicilerle buluşturuyor

Kale, temizliği ve kullanımı kolay Zero Serisi'ni tüketicilerle buluşturmaya hazırlanıyor



Kale'nin yeni banyo çözümleri koleksiyonu Zero Serisi, hayatın yoğun temposunda, banyo gibi önemli bir arınma mekânında kolay kullanım özellikleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırmayı ve şık tasarımlarla hayallerindeki banyoyu gerçek kılmayı hedefliyor.

Yaşam konforunu artıran ürünleriyle, işlevselliği ve şık tasarımları, bütünsel çözümlerle banyolara taşıyan, banyo sektörünün deneyimli markası Kale, temizliği ve kullanımı kolay Zero Serisi'ni tüketicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. 80'li yıllardan itibaren banyo kültürüne ilişkin ürün tasarımları ile sayısız ödüle layık görülen Alman tasarımcı Adolf Babel imzasıyla banyolarda yerini almaya hazırlanan Zero Serisi, Kale'nin banyolara bütünsel çözüm sunma hedefi çerçevesinde lavabo, klozet, küvet ve banyo mobilyalarından oluşan son derece şık bir koleksiyon olarak tasarlandı.

Banyo sektörünün en çok tercih edilen, güvenilir ve öncü markası Kale'nin, banyolarda birbirini tamamlayan ürünleri tüketicinin beğenisine sunma hedefinden yola çıkarak oluşturduğu seriler arasında retro konsepti ve geometrik formlara sadık kalan yapısıyla öne çıkan Zero Serisi'nin ilk ürünü olan lavabolar zengin boyut seçenekleriyle farklı ebatlardaki banyolara da uyum sağlıyor. 

Zero Serisi'nin tasarımcısı Adolf Babel lavabo, klozet, küvet ve banyo mobilyalarından oluşan koleksiyon hakkında yaptığı yorumda şunları belirtiyor: "Zero Serisi, yaşam konforunu artırmaya yönelik bir ürünü yaratma arzusuyla şekillendi. Tasarımı ve işlevselliği aynı üründe buluşturmayı hedefleyen Zero Serisi'yle kullanıcıların yaşamını kolaylaştırmayı, banyoyu bir yaşam alanı haline getirmeyi amaçlıyoruz. Temizliği ve kullanımı kolay olarak tasarlanan Zero Serisi, hayatın yoğun temposunda, banyo gibi önemli bir arınma mekânında kullanıcılara estetik ve fonksiyonel konfor sağlayarak hayallerindeki banyoyu gerçek kılmayı arzuluyor."


Geri Dön