27 / 04 / 2024

Kale Özgür Evler 167 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta

Kale Özgür Evler 167 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta

Kale Kilit, “Kale Özgür Evler” ile konut sektörüne giriyor



Kale Özgür Evler, 33 bin metrekare brüt inşaat alanı  üzerine 2 blok 136 daireden oluşuyor. Kale Kilit ve Kale Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sema Gürün, 20 milyon TL inşaat yatırım bedeli ile hayata geçen Kale Özgür Evler'in, Kale Kilit markasının güvenlik konusundaki deneyimini ve gücünü yansıtarak, güvenli, kaliteli, ferah, konforlu ve yeşil bir yaşam sunduğunu söyledi. Konut sektörünün deneyimli firması Orson Mimarlık tarafından tasarlanan Kale Özgür Evler'de fiyatlar 167 bin TL ile 510 bin TL arasında değişiyor.  
 
Kale Kilit, kale markası gücü ve güvenini Kale Özgür Evler projesi ile konut sektörüne taşıyor. Kale Kilit ve Kale Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sema Gürün, Kale Kilit ve Kale Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Çizer, Kale Kilit ve Kale Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Güner Acar, Kale Yapı Genel Müdür Yardımcısı Alp Gürün ve Kale Yapı İnşaat Müdürü İhsan Akyüz, Kale Endüstri Holding Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Hülya Kılıç, Kale Yapı Emlak Portföy Yöneticisi Oğuz Avkan 7 Aralık Pazartesi günü düzenlenen toplantıda İstanbul Beylikdüzü'nde inşası tamamlanan Kale Özgür Evleri tanıttı.

Toplantıda konuşma yapan Kale Kilit ve Kale Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sema Gürün, uzun yıllardır inşaat ve işletmesi gerçekleştirilen fabrika, iş merkezleri, alışveriş merkezi, okul ve hastane yapımı ile inşaat sektörünü yakından tanıyan Kale Kilit Grubu'nun Kale Özgür Evler ile konut sektörüne adım attığını söyledi. Gürün, önümüzdeki dönemde İstanbul'da Topkapı, Güzelce, Beylikdüzü, Çobançeşme ve Avcılar'da bulunan Kale Kilit Grubu'na ait arazilerde rezidans, konut ve alışveriş amaçlı projeleri hayata geçirmeyi planladıkları belirtti.

“Kale Özgür Evler için 20 milyon TL yatırım yaptık”

Sema Gürün, konuşmasında “Kale Kilit Grubu'nun ilk konut projesi olan Kale Özgür Evler'i, maket üzerinden değil tamamlanmış yerleşime hazır olarak satışa çıkararak, krize rağmen hareketliliğini koruyan konut sektöründe yeni bir anlayışı yaygınlaştırmayı hedefliyoruz” dedi. Gürün, 20 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçen Kale Özgür Evler'in, Kale Kilit markasının güvenlik konusundaki deneyimini ve gücünü yansıtacağını söyledi ve konuşmasına şöyle devam etti: “Kale Kilit markası ile Türkiye'de iki evden birinde yer alarak kilit sektöründe liderliğimizi 56 yıldır sürdürüyoruz. Güvenlik ve konfor anlayışımızı Kale Özgür Evler ile konut sektörüne taşıyoruz. Kale Özgür Evler, içte ve dışta sağladığı güvenlik ile diğer konut projelerinden farklılaşacak. Kale Özgür Evler'de grubumuzun diğer ürünleri olan Kale Çelik Kapı, Kale Kilit ve Kale Yangın Kapıları kullandık. Son teknolojiden yararlanan kameralı güvenlik sistemleri, haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren özel güvenlik görevlileri, kontrollü site girişi, otomatik yangın söndürme sistemi, boydan boya cam ve ahşap kaplı cephe sistemleri ve birinci sınıf malzeme kalitesi ile Kale Özgür Evler, güvenli ve konforlu şehir hayatının kapılarını aralayacak.”

Kale Özgür Evler'de fiyatlar 167 bin TL ile 510 bin TL arasında değişiyor

Kale Özgür Evler, 33 bin metrekare brüt inşaat alanı üzerine 2 blok 136 daireden oluşuyor. Normal kat köşe daireler 178 metrekare, normal kat orta daireler 160 metrekare, dubleks köşe daireler 281 metrekare, dubleks orta daireler 300 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Güvenlik, kalite, konfor konsepti ile hayat bulan Kale Özgür Evler'de fiyatlar 167 bin TL ile 510 bin TL arasında değişiyor. 

Kale Kilit Grubu, Garanti Bankası, Akbank ve Vakıfbank ile yaptığı anlaşmalarla Kale Özgür Evler'in satışında ev sahibi olmak isteyenlere uygun faiz oranı ile uzun vadeli kredi kullanma imkanı sağlıyor. 
 
Kale Özgür Evler, doğa ile iç içe, depreme karşı korkusuz bir hayat sunuyor

Kale Özgür Evler'in zemin etüdleri ve temel sistem seçimi en son deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlandı ve depreme karşı maksimum güvence sunan C30 sınıfı beton, temelde ise radye jeneral sistem kullanıldı.

Kale Özgür Evler sahipleri ayrıca, 3 bin m2 yeşil alan geniş çocuk oyun parkları, modern arıtma ve filtreleme sistemlerinin kullanıldığı 200 metrekare açık yüzme havuzu ve doğal yapıya uygun seçilmiş bitki örtüsü ile doğa ile iç içe bir yaşama kavuşacak. 
 
Kale Özgür Evler'de iç mekanla dış mekanın sürekliliği cam cephelerle sağlanıyor.

Kale Özgür Evler'de tüm dairelerde kullanılan cam cephe konstrüksiyonu ev sakinlerinin yaşam alanında ferahlık ve genişlik sağlıyor. Kale Özgür Evler sakinleri, mutfaklarda kullanılan Teka markalı ankastre ürünler, banyo ve mutfaklar için seçilen Kaledekor mutfak ve banyo mobilyaları, Hüppe duşakabin sistemleri, İklimsa klima, Viessmann kombi, yedek su deposu ve hidrofor ünitesi, kesintisiz elektrik sağlayan Aksa marka jeneratör sistemi ile, kent içinde kentin yoğunluğundan, stresinden uzak bir yaşama kavuşacak.

KALE ÖZGÜR EVLER PROJE KÜNYESİ:


Proje Türü: Konut

Projenin Şehri/Semti: İstanbul / Beylikdüzü-Beykent

Arazi Sahibi: Kale Kilit

Mimari Tasarım: Orson Mimarlık

Arazi Büyüklüğü:  6300 m²

Satılabilir Konut Alanı: 24.748m²

Brüt  İnşaat Alanı: 33.000 m²

Toplam Yeşil Alan: 3.000 m²

Toplam Sosyal Tesis Alanı:  200 m² açık yüzme havuzu, 50 m² çocuk yüzme havuzu

Toplam Daire Adedi: 2 blok 136 daire

Daire Tipleri: 2+1(124 m²), 3+1(160-178 m²), 6+1(281-300 m²)

Daire Fiyatları: 167.000 TL – 510.000 TL

Yatırım Bedeli: Arsa bedeli hariç 20 Milyon TL

Anlaşmalı  Bankalar: Kale Özgür Evler satışında anlaşmalı bankalar olan Garanti, Akbank ve Vakıfbank ile birlikte tüketiciye uygun faiz oranları ile uzun vadeli kredi imkanı sunuluyor. 

www.kaleozgurevler.com

[email protected]

212 855 42 04

Kale Özgür Evler'de 167 bin TL'ye! Peşinde yüzde 10 indirim!

 

Kale Kilit, "Kale Özgür Evler" projesiyle konut sektörüne girdi

Beylikdüzü Beykent'te 20 milyon lira inşaat yatırım belediyle hayata geçen proje, 2 blokta 136 daireden oluşuyor ve daire fiyatları 167 bin lira ile 510 bin lira arasında değişiyor.

Kale Kilit ve Kale Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sema Gürün projenin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, uzun yıllardır inşaat ve işletmesi gerçekleştirilen fabrika, iş merkezleri, alışveriş merkezi, okul ve hastane yapımı ile inşaat sektörünü yakından tanıyan Kale Kilit Grubu'nun Kale Gözgür Evler ile konut sektörüne adım attığını belirtti.

Gürün, önümüzdeki dönemde İstanbul'da Topkapı, Güzelce, Beylikdüzü, Çobançeşme ve Avcılar'da bulunan Kale Kilit Grubu'na ait arazilerde rezidans, konut ve alışveriş merkezi amaçlı projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını bildirdi.

Konut sektörüne girişlerinin tesadüf olmadığını, Türkiye'de her yıl 600 bine yakın yeni konut ihtiyacı doğduğunu anlatan Gürün, Kale Kilit Grubu'nun ilk konut projesi olan Kale Özgür Evler'i maket üzerinden değil tamamlanmış, yerleşime hazır olarak satışa çıkardıklarını kaydetti.

Sema Gürün, "Kale Kilit markası ile Türkiye'de iki evden birinde yer alarak kilit sektöründe liderliğimizi 56 yıldır sürdürüyoruz. Güvenlik ve konfor anlayışımızı Kale Özgür Evler ile konut sektörüne taşıyoruz" dedi.

-KALE KİLİT'İN TAŞINMASI-
Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Gürün, İstanbul'daki diğer arazilerin büyüklüğünün 10 ile 150 dönüm arasında değiştiğini, toplamda 400 dönüme yakın olduğunu belirtti.

Topkapı'daki arazilerinin eski MAN fabrikası ve yanındaki arazilerden oluştuğunu, buradaki 35 dönümlük arazide çoklu projeye gideceklerini söyledi.

Gürün, "Rezidans, ofis, alışveriş merkezi ve bir otel çıkacak gibi düşünüyoruz. 100 milyon doların üstünde bir proje olacak. Projeyi tek başımıza yapacağız. Sıradaki proje olarak Topkapı'yı düşünüyoruz" dedi.

Türkiye'nin çok önemli tarihi hazineleri olduğunu, surların giriş bölgesi olan Topkapı'nın da bu anlamda önemli olduğunu vurgulayan Gürün, "Topkapı'ya girişin çehresi değişiyor. Zeytinburnu'nda marina projesi var. Önümüzdeki dönemde bu bölge daha da güzelleşecek" diye konuştu.

Bu projelerin dışında Kale Kilit'i Çerkezköy'deki araziye götüreceklerini, taşınmanın 2012'de olacağını ifade eden Gürün, Güngören'i ise farklı şekilde değerlendireceklerini kaydetti.

Gürün, bir başka soruya karşılık da Topkapı'daki projeyle birlikte gayrimenkulle ilgili faaliyetlerini bir gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi çatısı altında toplamayı düşündüklerini söyledi.

Yatırımlara ilişkin olarak da Gürün, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde geçtiğimiz günlerde Sivas'ın Divriği ilçesinde 96 yataklı 30 milyon liralık hastanenin temellerini attıklarını belirtti.

-"HEDEFLENEN GELİR 40 MİLYON LİRA"-
Kale Yapı Emlak Portföy Yöneticisi Oğuz Avkan da dairelerin satışlarına bugünden itibaren başladıklarını, ortalama metrekare fiyatlarının 1300 lira olduğunu söyledi.

İnşaatı bitirdikten sonra daireleri satışa çıkardıklarını belirten Avkan, projeden hedefledikleri gelirin 40 milyon lira olduğunu söyledi.

Avkan, satışlarla ilgili kısa sürede olumlu talep almaları durumunda daire fiyatlarında artışa gidebileceklerini belirtti.

Projenin mimarı olan Orson Mimarlık'tan Yüksek Mimar İbrahim Tütenyurt da Gürpınar bölesinde yer alan projenin zemin etütlerinin yapıldığını ve sağlam zemine sahip olduğunu söyledi.

-KALE ÖZGÜR EVLER-
Kale Özgür Evler projesi, Beylikdüzü Beykent'te 33 bin metrekare brüt inşaat alanında 8 katlı 2 blokta, 5 farklı daire seçeneği sunan 136 adet konuttan oluşuyor.

124 metrekareden başlayan ve 300 metrekare dubleks dairelere kadar çıkan daire tipleri bulunan projede tüm dairelerde Kale Çelik Kapı, Kale Kilit ve Kale Yangın Kapıları kullanılıyor. Projede, kameralı güvenlik sistemleri, 7 gün 24 saat hizmet veren özel güvenlik görevlileri, kontrollü site girişi ve otomatik yangın söndürme sistemi bulunuyor.

Orson Mimarlık tarafından tasarlanan projede ayrıca 3 bin metrekare yeşil alan üzerinde çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları, 200 metrekare açık yüzme havuzu, otopark da yer alıyor.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Kale Kilit konut sektörüne girdi

Kale Kilit, "Kale Özgür Evler'' projesiyle konut sektörüne girdi. Beylikdüzü Beykent'te 20 milyon lira inşaat yatırım bedeliyle hayata geçen proje, 2 blokta 136 daireden oluşuyor ve daire fiyatları 167 bin lira ile 510 bin lira arasında değişiyor. Grup projeden 40 milyon lira gelir bekliyor. Kale Kilit ve Kale Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sema Gürün önümüzdeki dönemde İstanbul'da Topkapı, Güzelce, Beylikdüzü, Çobançeşme ve Avcılar'da bulunan Kale Kilit Grubu'na ait arazilerde rezidans, konut ve alışveriş merkezi projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını bildirdi.
Sabah

‘Özgür Evler'de satış başladı

Kale Kilit ilk konut projesi olan Kale Özgür Evleri'ni satışa çıkardı. Projede fiyatlar 167 bin TL'den başlıyor

Kale Özgür Evleri, Kale Kilit'in ilk konut projesi olmasının yanı sıra, önce inşaatlarının tamamlanması ardından satış kampanyasının başlatılması nedeniyle sektörde de bir ilk uygulama. Kale'nin Özgür Evleri, Beylikdüzü'nde 33 bin metrekare brüt inşaat alanında,  2 blokta ve 136 konuttan oluşuyor. Projenin arsa hariç yatırım bedeli 20 milyon TL. Konutların tamamının satışından beklenen gelir ise 40 milyon TL.
Kale Kilit ve Kale Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sema Gürün,  inşaat sektörünü yakından tanıyan Kale Kilit Grubu'nun konut sektöründeki ilk atılımı olan Kale Özgür Evleri'ni,  ‘maket üzerinden değil tamamlanmış yerleşime hazır olarak satışa çıkararak, krize rağmen hareketliliğini koruyan konut sektöründe yeni bir anlayışı yaygınlaştırmayı hedeflediklerini söyledi.
Projenin Kale Kilit markasının güvenlik konusundaki deneyimini ve gücünü ortaya koyduğuna dikkat çeken Gürün, “Güvenlik ve konfor anlayışımızı Kale Özgür Evler ile konut sektörüne taşıyoruz” dedi.

167 bin TL'den başlıyor
Projede normal kat köşe daireler 178 metrekare, normal kat orta daireler 160 metrekare, dubleks köşe daireler 281 metrekare, dubleks orta daireler 300 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Kale Özgür Evler 'de fiyatlar 167 bin TL'den başlıyor,  510 bin TL'ye kadar yükseliyor değişiyor. 
Kale Kilit Grubu, Garanti Bankası, Akbank ve Vakıfbank ile yaptığı anlaşmalarla Kale Özgür Evler 'in satışında ev sahibi olmak isteyenlere uygun faiz oranı ile uzun vadeli kredi kullanma imkanı sağlıyor

400 BİN METREKAREDE YENİ PROJELER
Sema Gürün, yeni projeleri hayata geçireceklerini vurgulayarak, “Önümüzdeki dönemde İstanbul'da Topkapı, Güzelce, Beylikdüzü, Çobançeşme ve Avcılar'da bulunan Kale Grubu'na ait 400 bin metrekare arsa ve arazide rezidans, konut ve alışveriş amaçlı projeleri uygulayacağız” dedi.

PROJENİN KÜNYESİ
Semt: İstanbul / Beylikdüzü-Beykent
Mimari tasarım: Orson Mimarlık
Arazi büyüklüğü:  6 bin 300 metrekare
Yeşil alanı:  3 bin metrekare
Sosyal tesis alanı büyüklüğü:  200 metrekare açık yüzme havuzu, 50 metrekare çocuk yüzme havuzu
Toplam daire adedi:  2 blokta 136 daire
Daire tipleri: 2+1(124 m2), 3+1(160-178 m2), 6+1(281-300 m2)
Daire fiyatları: 167 bin TL - 510 bin TL
Yatırım bedeli:  20 milyon TL
Anlaşmalı  bankalar: Garanti, Akbank ve Vakıfbank
Tebernüş Kireçci/Milliyet

Kale 'Özgür Evler'le konut sektörüne girdi

Kale Kilit Grubu, Beylikdüzü Beykent'te 20 milyon liralık yatırım yaparak ‘Kale Özgür Evler' projesiyle konut sektörüne adım attı. İki blokta 136 daireden oluşan daire fiyatları 167 bin lira ile 510 bin lira arasında değişiyor. Önümüzdeki dönemde Topkapı'da bulunan eski MAN fabrikasının olduğu araziye ofis, alışveriş merkezi ve otel inşa etmeyi de planlayan Kale Kilit Grubu, projenin yatırım maliyetinin 100 milyon doların üstünde olacağını tahmin ediyor.
Kale Özgür Evler projesinin tanıtım toplantısında konuşan Kale Kilit ve Kale Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sema Gürün, Kale Kilit Grubu'nun ‘Kale Özgür Evler' projesiyle ilk kez konut sektörüne adım attığını söyledi. Gürün, İstanbul'da çoklu projelere gireceklerini de belirterek, projeyi tek başına yapacaklarını kaydetti. Sema Gürün, “İstanbul'daki arazilerin büyüklüğü 10 ile 150 dönüm arasında değişiyor. Toplama bakıldığında ise yaklaşık 400 dönüme yakın” dedi.
Radikal

Kıymetli arsaları topladı, inşaata girdi 
 
Kilitleriyle tanınan Kale Grubu, İstanbul'un kıymetli bölgelerinde topladığı arsaları değerlendirmek için inşaat sektörüne adım attı.
 
Grup şirketi Kale İnşaat, ilk işi olan Beylikdüzü'ndeki 136 konutlu Özgür Evler'i bitirip taşınmaya hazır hale getirdikten sonra satışa çıkardı. Kale Kilit Yönetim Kurulu Üyesi Sema Gürün, Özgür Evler'den sonra ikinci işlerinin Topkapı projesini hayata geçirmek olacağını söyledi. Şirket, Topkapı'daki MAN fabrikası olarak bilinen 35 dönümlük arazide 100 milyon dolarlık bir yatırımla alışveriş merkezi, otel, rezidans ve ofislerden oluşan karma bir projeyi hayata geçirecek. Çobançeşme, Güzelce ve Avcılar'da toplam 400 dönüme yakın arsaya sahip olan grup, buralara konut, ofis ve rezidans yapacak. İstanbul'daki tüm arsalarında inşaat başlatmak için proje hazırlattıklarını bildiren Gürün, Güngören'deki fabrikayı Çerkezköy'e taşıyacaklarını açıkladı. Çerkezköy'de 380 dönümlük bir arazi satın alan grup, Güngören'deki 10 dönümlük fabrika arazisini de konut ve rezidans yapımı için kullanacak. 2000 yılında Güngören'deki fabrikayı taşımak için Beylikdüzü'nden 150 dönüm arazi alan şirket, konut alanı içinde kalan bu arsaya da konut yapacak. 56 yıllık tecrübelerini inşaata taşıyacaklarını vurgulayan Sema Gürün, "Halkın kolay ulaşabildiği, sağlam ve kaliteli konutlar yapacağız. Özgür Evleri, maketten değil bitirip satarak farkımızı gösterdik. Krize rağmen maketten satış yapmayıp kendi paramızla inşaatı bitirdik. İçi ve dışı sağlam evler yaptık." diye konuştu. 8'er katlı iki blokun yer aldığı Özgür Evler'in her bir katında en küçüğü 2 oda bir salondan oluşan 8 daire yer alıyor. 2 artı 1 ile 6 artı 1 arasında 5 farklı genişlikteki dairelerde çelik kapı, kilit ve yangın kapılarında Kale marka ürünler kullanıldı. Anlaşmalı bankalar bir yıl için yüzde 0,12'den başlayan maliyetle kredi veriyor.
İbrahim Balta/Zaman


Geri Dön