19 / 04 / 2024

Kalebodur Elegant Marbles koleksiyonu ile büyük ebatın ihtişamını sunuyor!

Kalebodur Elegant Marbles koleksiyonu ile büyük ebatın ihtişamını sunuyor!

Kalebodur’un Elegant Marbles koleksiyonu ile yaşam alanlarında 80x160 cm ebadının ihtişamını hissedeceksiniz. Elegant Marbles koleksiyonu, porselen karoyu, yüzey kalitesi ve büyük ebatlarla mekanlara taşıyor.



Elegant Marbles koleksiyonu, 80x160, 80x80 ve 40x80 cm gibi büyük ebatları ve dikkat çekici parlak yüzey seçenekleri ile mimarların yaratıcılığına hitap ettiği kadar, tüketicinin de beğenisini kazanıyor. Mekanları tamamlayan, farklılaştıran, openbook dekor alternatifi sunan seriler, zengin damar yapısıyla da dikkat çekiyor.


Doğanın sunduğu eşsiz taşları, ‘full body’ porselenin kullanım kolaylığı ile mekanlara taşıyan Elegant Marbles koleksiyonu, son derece estetik ve işlevsel serilerini, geniş bir yelpazede kullanıma sunuyor.


Silver River zengin damar yapısıyla fark yaratıyor

Kalebodur, yeni serilerinden Silver River’in zengin ve renkli damar yapısıyla doğanın sunduğu en dikkat çekici dekorasyon elemanını tüketicinin beğenisine sunuyor.


Core White mekanlara ferahlık katıyor

Kalebodur, Core White serisinin sıra dışı beyazlığı, derin damar yapısı ve openbook dekor seçeneği ile mekanlara ferahlık getiriyor.


Savana ile yaşam alanlarına natürel dokunuş

Savana serisi, diagonal dokusu ve fullbody porselen dayanıklılığı ile modern yaşam alanlarına natürel bir dokunuş katıyor.


Koleksiyonun üç serisi de, 80x160, 80x80 ve 40x80 cm ebat seçenekleri ile hem konut hem de ticari alanlara zengin ve ihtişamlı bir görünüm kazandırıyor.


Geri Dön