26 / 04 / 2024

Kalebodur Havuz Seramikleri akılcı çözüm!

Kalebodur Havuz Seramikleri akılcı çözüm!

Kalebodur Havuz Seramiklerinin kaplama için en ideal malzeme olan üstün kaliteli porselenden üretildiği vurgulayan Kaleseramik Markalar Müdürü Burak Orhun, "Havuz Seramiklerimizi, projeleri sonsuz olanaklarla buluşturmak hedefiyle tasarladık" dedi



Havuzları doğala yakın bir görünüme kavuşturmak üzere gelişmiş teknolojik uygulamaları, farklı tasarımlarla buluşturan Kalebodur, havuz inşası için gerekli olan tüm çözümleri içeren havuz seramikleri ürün gamını profesyonellerin ve kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Farklı üretim yöntemleri ile çok daha sağlam ve dayanıklı hale getirdiği havuz ürün gamını, estetik, temizlik ve işlevsel gereksinimlerin yanı sıra tüketicilerin renk ve boyut çeşitliliği gibi beklentilerine de yanıt verecek şekilde yenileyen Kalebodur, havuz kenarı özel parçaları, havuz içi zemin, duvar karoları ve havuz kenarı antislip karoları ile projelere çok yönlü çözümler getiriyor. Bunu yanı sıra, isteğe bağlı olarak üretim sürecinde seramiklere uygulanan antibakteriyel ve kolay temizlenen nanokompozit kaplama Kaleguard sayesinde, havuz içinde ve dışında seramiklerin küf ve yosun oluşumu engelleniyor.

Spor, eğlence ve çevre düzenlemesi gibi farklı amaçlarla tasarlanan havuzların, modern mimaride suyun estetikle buluştuğu en önemli uygulamalardan birisi haline geldiğine işaret eden Kaleseramik Markalar Müdürü Burak Orhun, Yenilikçi bir marka olarak, her ayrıntıyı düşünerek, havuzları doğala yakın bir görünüme kavuşturmak üzere yoğun Ar-Ge çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmalarımız sonucunda, nitelikli çözümler sunan Havuz Seramiklerini geliştirdik şeklinde konuşuyor.

Kalebodur Havuz Seramiklerinin kaplama için en ideal malzeme olan üstün kaliteli porselenden üretildiği vurgulayan Kaleseramik Markalar Müdürü Burak Orhun, Havuz Seramiklerimizi, projeleri sonsuz olanaklarla buluşturmak hedefiyle tasarladık. Havuzların daha sık kullanılmaya başladığı yılın bu döneminde, şık ve bir o kadar da sağlam havuzlar yaratmak isteyenler için hijyenik ve dayanıklı porselenlerden oluşan ürünlerimizi öneriyoruz dedi.

Havuzun içine, dışına, her köşesine Kalebodurdan profesyonel çözüm

Kalebodurun Havuz Seramikleri ürünleri, havuz kenarı özel parçaları, havuz içi zemin ve duvar karoları ile kaymayı önleyen havuz kenarı antislip karolar olarak üç grupta toplanıyor.

Havuz kenarı özel parçaları arasında; havuz tutamak ve köşe dönüş parçaları, tırtıllı yer karoları, pahlı merdiven kaymazı ve köşe dönüş parçaları ve yağmur karoları bulunuyor. Havuz içi zemin ve duvar karoları; porselen özellikli mat, parlak ve antislip yüzeylerde Color Fusion serisi ile degrade görünüm yaratan zengin renk seçenekleri sunuyor. Havuz kenarı antislip karoları ise kaymayı önleyen yüzeylerle kullanıcılar için fonksiyonel ve modern çözümler sağlıyor.

Kalebodurun Kalestone, Natura ve Kalewood serileri ise özellikle havuz kenarlarında ideal ürün grupları olma özelliği taşıyor. Kalewood, strüktürlü yüzeyi ve doğal ahşap görünümüne en yakın seramik karo porselen özelliği ile havuz kenarlarına estetik bir görünüm katıyor. Kalebodurun Natura serisi havuzlarda traverten etkisi yaratırken, Kalestone serisi ise doğal taş görünümü kazandırıyor.



Geri Dön