19 / 04 / 2024

Kalebodur'dan Luxury Marbles serisi!

Kalebodur'dan Luxury Marbles serisi!

Yüzyıllardır seçkin mekânları süsleyen mermerin doğal görünümü, Kalebodur’un özel üretim teknolojisi sayesinde, doğadakine eş ve en gerçekçi desenlerle seramik karolara yansıyor.



Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle ayrıcalıklı yaşam alanları yaratan Kalebodur, mermerin doğal görünümü ve aristokrat duruşunu, en gerçekçi desenlerle seramik serisi Luxury Marbles ile sunuyor.


Stil sahibi mekanlar yaratan Kalebodur’un geliştirdiği Luxury Marbles serisi, 59x59 ve 59x118 cm ebatlarında ve parlak olarak üretiliyor. Otelden saunalara, kamu binalarından konutlara kadar çok çeşitli yapılarda sıra dışı görünümüyle ayrıcalıklı yaşam alanları oluşturuyor.


Luxury Marbles ayrıca, iç mekânlarda antibakteriyel ve kolay temizlenen, dış cephede ise kendi kendini temizleyebilen çevre dostu Kaleguard güvencesiyle, kullanıldığı mekanlarda fark yaratıyor.


Haber AA'da şu şekilde yer aldı


Kalebodur, mermerin doğal görünümünü, gerçekçi desenlerle seramik serisi Luxury Marbles ile sunuyor.  


Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kalebodur'un geliştirdiği Luxury Marbles serisi, 59x59 ve 59x118 cm ebatlarında ve parlak olarak üretiliyor. Otelden saunalara, kamu binalarından konutlara kadar çok çeşitli yapılarda sıra dışı görünümüyle yaşam alanları oluşturuyor. 


Luxury Marbles ayrıca, iç mekanlarda antibakteriyel ve kolay temizlenen, dış cephede ise kendi kendini temizleyebilen çevre dostu Kaleguard güvencesiyle, kullanıldığı mekanlarda fark yaratıyor.  


AA


Geri Dön