24 / 04 / 2024

Kalebodur’un Hexagon serisinde bütün karşıtlıklar ahenk içinde!

Kalebodur’un Hexagon serisinde bütün karşıtlıklar ahenk içinde!

“Yaratıcılığınızın yapı taşı” sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur, geçmiş ve modernin zarif birlikteliğini yeni serisi Hexagon’da sunuyor. Kalebodur’un Hexagon serisinde bütün karşıtlıklar ahenk içinde...



Kalebodur’un Hexagon serisi ile Akdeniz’in ruhu artık istenilen her yerde. Bu seride, bütün renkler ve duygular birbirinin içinde; sert ve yumuşak, sıcak ve soğuk, köşeli ve yuvarlak. Geçmiş  ve modernin zarif birlikteliğinden zamansız bir şıklık yaratan Kalebodur, birbirinden bağımsız uçları Hexagon serisinde bir araya getiriyor. 


Serideki bütün renkler, hem mekana apayrı bir hava katıyor, hem de tek bir bütünün parçası görüntüsü veriyor. Bütün karşıtlıkları ahenk içinde sunan Kalebodur’un karoları 20x20 cm ve 20x60 cm gibi sıra dışı ebatlardan oluşuyor.  

Hexagon serisinin zengin dekorları iki farklı dünyayı birleştiriyor; Bold ve Heritage. Geleneksel ve modern çizgilerin iç içe olduğu seride, siyah ve krem renklerinin yanında cotto ve taupe tonlarından oluşan dört farklı rengin kusursuz uyumu öne çıkıyor. 



Geri Dön